DOLAR 32,5735 0.09%
EURO 35,0338 0.53%
ALTIN 2.429,540,28
BITCOIN 2093853-3,70%
Çorum
24°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

  • bosmenu
  • bosmenu
  • bosmenu
  • bosmenu
  • bosmenu
  • bosmenu
  • bosmenu
Evden Eve Nakliyat Sık Sorulan Sorular 2022
60 okunma

Evden Eve Nakliyat Sık Sorulan Sorular 2022

ABONE OL
1 Haziran 2022 17:18
Evden Eve Nakliyat Sık Sorulan Sorular 2022
ABONE OL

Evden eve nakliyat konusunda tam donanımlı özel yöntemlerle taşımacılık işlemi gerçekleştirilmektedir. Nüfusun yoğun olduğu büyükşehir kapsamındaki alanlarda şehir içi taşımacılık sektörüne yeni bir imaj yaratıyoruz. Özellikle evden eve nakliyat kalite standartlarını her zaman yükseğe çıkarabilmek için özel çalışmalar yapıyoruz.

Sektör olarak sürekli değişim gereken bir çalışma şekli oluştuğu için sürekli firma olarak yenilenmeyi tercih ediyoruz. Evden eve nakliyat firmaları arasında adımızı fiyat farkımızı net bir şekilde ortaya koymaktayız. Özel olarak gerçekleştirilen hizmet anlayışı içerisinde şehir içi taşımacılık şehirlerarası taşımacılık alanında uzmanlaşmış  durumdayız.

Evden Eve Nakliyat Sık Sorulan Sorular 2022

Geçmiş dönemlerdeki tecrübelerimizi her zaman yenileyerek gelişime yönelik çalışmalar yapıyoruz. Gelişime yönelik çalışmaları müşterilerimize güvenilir ve doğru hizmet akışı oluşturacak şekilde yansıtmaktayız. Her zaman önceliğimiz en kaliteli eşya paketleme en güvenilir taşımacılık politikası olmaktadır.

Evden Eve Taşımacılık Nasıl Yapılır?

Taşınma ihtiyacı olan herkese Öncelikle evde  eve nakliyat esaslarını öğreterek işe başlıyoruz. Paketleme işleminin nasıl yapıldığını ayrıntılı bir şekilde aktarmaktayız. Taşıma işleminin nasıl yapıldığını bizzat videolar sunarak göstermekteyiz. İstifleme işleminin nasıl yapıldığını açıkça net bir şekilde ortaya koymaktayız.

Bütün detaylar özellikle her zaman kalite politikamıza uygun bir şekilde ortaya çıkarılmaktadır. Taşınmadan önce paketleme nasıl yapılır? Sigortalı eşya taşıma nasıl yapılmalı? Asansörlü eşya taşıma işlemi nasıl yapılmalıdır? Evden eve nakliyat sözleşmesi hangi maddeleri kapsar konusundaki detaylar tamamen müşterilerimize yönelik menfaat içermektedir.

Evden Eve Nakliyat Paketleme İşlemi Nasıl Yapılır?

Paketleme işlemi gerçekleştirilirken evden eve nakliyat esasları detaylı bir şekilde ele alınmaktadır. Özellikle kullanılan kaliteli paketleme ürünleri mobilyaları ve bütün ev ve kurumsal eşyaları koruyacak türden seçilmektedir. Havalı naylon köpük köşe koruma parçaları özel olarak imal edilmektedir. Ayrıca kaliteli ve hijyen içeren ürünler kullanılarak paketleme işlemi yapılmaktadır.

Evden Eve Nakliyat Sık Sorulan Sorular 2022

Mobilya Koltuk Sandalye Paketleme Taşıma İşlemi Nasıl Yapılır?

Mobilyalar sökülebildiği kadar ufak parçalara ayrılarak sürtünme ve darbe olasılıkları minimum seviyeye indirilmektedir. Öncelikle havalı naylon ile sarılıp üzeri streç film ile kaplanarak mobilyalar özel koruma altına almaktadır. Koltuk sandalye kaplama işlemleri öncelikle streç film havalı naylon ve özel karton kutular kullanılarak paketleme işlemi yapılmaktadır.

Cam Eşya Paketleme Taşıma Nasıl Yapılır?

Cam eşyalar kırılacak özel antika eşyalar çok özel kolilere yerleştirilmektedir. Kolilere yerleştirilmeden önce Kraft kağıt havalı naylon kullanımına dikkat edilmektedir.

Özellikle sürtünme ve darbelere karşı bütün hassasiyet ön planda tutularak paketleme işlemi yapılmaktadır. Cam eşyaların çizilmemesi için öncelik ve streç film kullanmaya havalı naylon konusunda hassasiyeti maksimum seviyede uygulamaya dikkat ediyoruz.

Beyaz Eşyalar Nasıl Paketlenir Nasıl Taşınır?

Beyaz eşyalar yerlerinden sökülme işlemleri yapıldıktan sonra hortumlar kablolar güvenli bir şekilde streç film ile koruma altına alınmaktadır. Özel bölmelerine yerleştirilen kablo ve hortumlar sökülmesi gerekiyorsa sökülerek beyaz eşyalar içerisine sarsılmayacak şekilde sabitlenmektedir.

Ayrıca çamaşır makinesi kazan sabitleme cıvataları kesinlikle kullanılmaktadır. Buzdolabı raf sabitleme işlemleri özenle yapılmaktadır. Fırın ocak gibi malzemeler cam kısımları özenle karton ve havalı naylon ile koruma altına alınmaktadır. Çamaşır makinesi bulaşık makinesi gibi eşyaların suları iyice boşaltıldıktan sonra paketleme işlemleri yapılmaktadır.

Evden Eve Nakliyat Sık Sorulan Sorular 2022

Elbiseler Nasıl Paketlenir Nasıl Taşınır?

Elbise taşıma kolileri özel olarak imal edilmiştir. Koli içerisinde yer alan askılara elbiseler düzenli bir şekilde yerleştirilerek hem darbelerden korunmakta hem de kırışıklık önleme işlemi gerçekleştirilmektedir. Ayrıca katlanarak taşınması gereken elbiseler düzenli bir şekilde yerleştirilmektedir.

Elektronik Eşyalar Nasıl Paketlenir Nasıl Taşınır?

Elektronik eşyalar özellikle sökülmesi sırasında özen gösterilmektedir. Teknik personel elektronik eşyaların elektrik bağlantılarını kablolarını özenli bir şekilde sökerek kablo katlama teknikleri uygulanarak muhafaza altına alınmaktadır.

Ayrıca beyaz eşyalar havalı naylon özel paketleme kâğıtları kullanılarak çizilme ve darbelere karşı korunmaktadır. Özel sandıklara yerleştirilen elektronik eşyalar su nem konusunda da hassas koruma sağlanmaktadır. Özellikle elektronik eşyaların arasına köpük sıkılarak boşluk kalmayacak şekilde sarsıntıyı sıfır olacak şekilde uygulama yapılmaktadır.

Mutfak Eşyaları Nasıl Paketlenir Nasıl Taşınır?

Mutfakta yer alan bütün özel kullanım eşyaları özel kolilere yerleştirilirken tek tek havalı naylon streç film özel karton Kraft kağıt kullanılmaktadır. Bütün eşyalar ayrı ayrı paketlenerek arasında sürtünme ve darbe etkisi tamamen ortadan kaldırmaktadır. Kolileri üzerlerine kırılacak mutfak eşyası hassas eşya uyarıları yapılarak taşıma esnasında ve istifleme esnasında hassasiyet maksimum seviyede uygulanmaktadır.

Evden Eve Nakliyat Sık Sorulan Sorular 2022

Temizlik Malzemeleri Nasıl Paketlenir Nasıl Taşınır?

Banyoda ve diğer bölümlerde kullanılan temizlik malzemeleri özenle streç film ile sarılarak hava ile teması kesilmektedir. Ayrıca dökülme ve baskı riskine karşılık kilitli poşetlere yerleştirilerek herhangi bir patlama durumunda diğer malzemelerin zarar görmesi engellenmektedir. Özel sızdırmaz kolilere yerleştirilerek hijyen kuralları uygulanarak paketleme ve taşıma işlemi yapılmaktadır.

Ayakkabılar Nasıl Paketlenir Nasıl Taşınır?

Ayakkabı taşıma esnasında özel ayakkabı kutuları kullanılmaktadır. Kırılmaz ve baskıya dayanıklı özel imal edilen ayakkabı kutuları özellikle ayakkabıların  şekil değiştirmemesi için koruma sağlamaktadır.

Lamba Avizeler Nasıl Paketlenir Nasıl Taşınır?

Özel olarak sökülme işlemi gerçekleştirilen lamba ve avize gibi eşyalar özellikle bütün boşlukları dolduracak şekilde köpükle kaplanmaktadır. Özel paketleme malzemeleri kullanarak cam avize ve lambalar sarsıntıya karşı bütün önlemler alınarak özel kolilerde taşınmaktadır.

Evden Eve Nakliyat Sık Sorulan Sorular 2022

Antika Eşya Tablolar Nasıl Paketlenir Nasıl Taşınır?

Değerli eşya statüsünde yer alan antika eşya ve tablolar paketleme işlemleri gerçekleştirmeden önce kesinlikle sigortalama işlemi özel olarak yapılmaktadır. Bu tip işlemleri gerçekleştirdikten sonra özel Kraft kağıtlar kullanılmaktadır. Özel paketleme ürünleri kullanılarak herhangi bir çizilme ve darbeye karşılık maksimum derecede koruma sağlamaktadır.

Özellikle yağlı boya tabloları özel kırılmaz ve baskıya dayanıklı koliler içerisine teker teker yerleştirilerek taşıma işlemi yapılmaktadır. Kolilerin içerisine strafor yerleştirilerek sarsıntı ve baskılara karşı özel bir koruma sağlamaktadır.

Evden Eve Nakliyat Paketleme Malzemeleri Nelerdir?

Bütün ev eşyalarını kurumsal eşyaları taşıma esnasında özel bir paketleme işlemi yapılmaktadır. Paketleme işlemlerinde cam eşyalar için elbiseler için ayakkabılar için hassas olunması gereken eşyalar için değişik paketleme malzemeleri kullanmaktadır.

Özellikle beyaz eşyalara havalı naylon streç film özel brandalar kullanarak tamamen sürtünme ve darbeler ortadan kaldırmaktadır. Diğer ev eşyaları ve mobilyalar sandalyeler koltuklar yatak odası malzemeleri için özel hijyenik brandalar havalı naylon streç film kullanımı yapılmaktadır.

İlginizi Çekebilir: Uluslararası Lojistik Nedir?

En çok kullanılan Kraft kağıt mutfak eşyaları arasına ve cam eşyalar korunması için kullanılmaktadır. Mobilya taşınması esnasında özel kartonlar köpük malzemeleri köşe koruma malzemeleri özel imal edilerek kullanılmaktadır.

En Uygun Evden Eve Nakliyat Fiyatları

Özel paketleme işlemlerinin yapıldığı evden eve nakliyat işlemlerinde fiyat konusunda farklılık göstereceği konusu herhangi bir endişe yaratmamalıdır. Kendi firmamızın görevi olarak benimsemiş olduğumuz paketleme işlemlerinde tamamen firma prestijini korumak amacıyla hassasiyeti maksimum seviyede tutmaktayız.

Bu nedenle en uygun evden eve nakliyat fiyatları uygulama konusunda da farkımızı her zaman ortaya çıkarmaktayız. Farklı ve ekonomik koşullar altında evden eve nakliyat hizmeti almak isteyen herkesin firmamızdan bilgi alması kolay olacaktır.

Özellikle müşteri hizmetleri aracılığı ile evden eve nakliyat hizmetleri paketleme işlemleri fiyat uygulama esasları konusunda detaylı bilgiler alınmaktadır. Müşteri olup olmaması söz konusu olmaksızın bütün bilgiler detaylı bir şekilde verilmektedir. Eşya taşıma mesafeye göre fiyat belirleme esasları tamamen bu konularda müşterilerin bilmek istediği her şeyi detaylı bir şekilde verilmektedir.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.