DOLAR 32,3700 0.14%
EURO 35,0466 -0.19%
ALTIN 2.324,980,25
BITCOIN 2272623-0,59%
Çorum
18°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

  • bosmenu
  • bosmenu
  • bosmenu
  • bosmenu
  • bosmenu
  • bosmenu
  • bosmenu
Hazır Makale Satışı | Web Sitelerinizin Ziyaretçilerini Arttırın
  • Hitit Haber
  • İş
  • Hazır Makale Satışı | Web Sitelerinizin Ziyaretçilerini Arttırın
137 okunma

Hazır Makale Satışı | Web Sitelerinizin Ziyaretçilerini Arttırın

ABONE OL
1 Haziran 2022 17:21
Hazır Makale Satışı | Web Sitelerinizin Ziyaretçilerini Arttırın
ABONE OL

Makaleyaz.net platformu ile web sitelerinizin trafiklerini yükseltin. Onlarca yazarın yer aldığı platformda SEO uyumlu makaleler üretilmektedir. Bu makaleleri satın alarak web sitelerinizde güncellik sağlayabilirsiniz.

Web sitelerinizin organik trafik istatistiklerini arttırabilmek için içeriklerinizin özgünlüğü ve kalitesi oldukça önemli bir konu. Web sitelerinizde trafik artışı, blog tarzı siteler için Google Adsense gibi reklam gelirlerinde olduğu kadar, sponsor içerik taleplerinin de artmasını sağlar. Bunun için öncelikle özgün ve SEO uyumlu makale tarzında hazırlanan içeriklerle ziyaretçilerinize nitelikli içerikler sunmanız gerekiyor.

Hazır Makale Satışı | Web Sitelerinizin Ziyaretçilerini Arttırın

Makaleyaz.NET sitesi 2018 senesinden bu yana, web sitelerine özgün içerik ihtiyaçları için yüzlerce üretken yazarın yer aldığı bir platform olarak hizmet vermektedir. Burada hem içerik alabilir hem de içeriklerinizi satarak kazanç elde edebilirsiniz. Onlarca hazır makale kategorisinde, web sitelerinize uygun birçok konu başlığında içeriği görebilir, inceleyerek kısa sürede satın alabilirsiniz. Satın alınan içerikleri, panellerinizden indirerek hemen kullanabilirsiniz.

Hazır Makale Satın Al

Platform üzerinden kısa sürede oluşturacağınız bir üyelik ile hemen hazır kategorilerde yer alan hazır makaleleri satın alabilir ve kullanabilirsiniz. Hesabınıza giriş yaparak, kredi kartı veya eft/ havale ile kolayca kredi yükleyebilirsiniz. Sonrasında, hazır makale sayfasında yer alan tüm kategorilere göz atabilir, içerikleri inceleyebilir ve satın alma işlemlerini kısa sürede halledebilirsiniz.

Satışa sunulan tüm hazır makaleler, öncesinde 2 farklı servisten özgünlük kontrolünden geçer ve genel teknik incelemeleri yapılır. Satın alma işlemi öncesinde, içeriği hazırlayan yazarın profiline göz atabilirsiniz. Yorumlarını, puanlarını inceledikten sonra yazı ve yazar kalitesi hakkında fikir edinebilirsiniz. Sitenin en çok sevilen özelliklerinden birisi, günde ortalama 4-6 saat arası aktif canlı desteği ile anında tüm soru ve sorunlara müdahale edilebiliyor olması. Üstelik destek alanından yaptığınız bildirimlere de 1-3 saat arasında mutlaka dönüş yapılmaktadır.

Hazır Makale Satışı | Web Sitelerinizin Ziyaretçilerini Arttırın

4 farklı yabancı dilde de hazır içeriklerinizi satın alabilirsiniz. Platform içerisinde yer alan blog ve forum alanlarından da merak ettiğiniz her konuda bilgiye kısa sürede ulaşabilirsiniz.Makaleyaz.NET sayesinde, seo uyumlu makaleler bir tık uzağınızda. Makale satın almak için daha fazla beklemeyin. Üye olun, web siteniz için en ideal içerikleri satın alın ve hemen sitenizde yayınlayın.

Makale Siparişi Ver

Platformda en çok tercih edilen kısımlardan biri olan makale siparişi ver alanı sayesinde, özel içerik ihtiyaçlarınız için sipariş ilanları açabilir, yazarlardan teklif toplayarak size en uygun teklife işi verebilirsiniz. Makale siparişi vermek için hesap oluşturduktan sonra bakiye yüklemesi yapmanız ve panelinizde yer alan makale siparişi menüsünden formu isteklerinize göre doldurmanız yeterli.

Sitede her yazara açık olarak yayınlanan siparişinize kısa sürede gelecek tekliflerden, birini seçerek işinizi hemen halledebilirsiniz. Unutmayın, teklif veren her yazarın öncesinde profilinizi incelemeniz ve kalitesi konusunda fikir sahibi olmanız son derece önemli.

Hazır Makale Satışı | Web Sitelerinizin Ziyaretçilerini Arttırın

Sizin için en uygun teklifi onaylandıktan sonra, belirttiğiniz süre ve şartlarda içeriğiniz işi alan yazar tarafından yine online olarak teslim edilir. İnceleyin, kontrol edin ve ödeme onayı verin – işte bu kadar basit! Platform üzerinden seçilen ve en iyi serbest zamanlı içerik yazarlarından oluşan Makaleyaz Özel Ekibi kategorisine göz atarak, seo uyumlu, özgün ve ziyaretçi odaklı kaliteli hazır makalelere de göz atabilirsiniz. Seri ve sürekli kaliteli içeriklere mi ihtiyaç duyuyorsunuz?

İşte tam size göre biz hizmet! Özel Kategori Hizmeti sayesinde, iş havuzundan sizlerin belirleyeceğini konu ve detaylara göre kaliteli özgün içerikler, yine ekibimiz tarafından özenle sadece sizler için hazırlanır.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
Tüm Yorumlar (8)
  • Mustafa

    Çok başarıli makalelerin bulunduğu bir site.Bunu da tanıtıldıği mecralarla kanıtlayan cok sayıda takipcisi bulunan bir site.Özellikle haber sitesindede gormek guzel.Çünkü cok kaliteli makalelerin yer aldığı,Makale alabildiğin,sipariş verebildiğin benzerlerinin en iyisi olan sitenin güvenilirligi de tartışılmaz.

    Yanıtla
    +0
    -0
  • Ahmet

    Çok güzel içerik üretmişsiniz ben beğendim uzman ekip makaleyiz. Net tebrik ve tesekkurlerimi iletiyorum.

    Yanıtla
    +0
    -0
  • zafer

    Güzel bir içerik olmuş. Hazır makale konusunda uzman ve işinin eri bir firma. Kendilerinden çok hizmet aldım çok kalitelidir. Burada yazıyı görünce yorumla teşekkür etmek istedim kendilerine elinize emeğinize sağlık

    Yanıtla
    +0
    -0
  • Selin Güloğlu

    Böyle bir içerik görmem çok iyi oldu bilgilendirici olmuş çok yararlı olmuş makale yazma konusunda uzman olan bir firma en ufak noktalama hatasını bile hemen farkediyorlar elinize sağlık

    Yanıtla
    +0
    -0
  • Burak Kanar

    Gerçekten cok fazla konu hakkında makale var ve hepsı dıger yerlerde gordugum makalelerden cok daha kapsamlı .Emegınıze saglık gercekten.

    Yanıtla
    +0
    -0
  • zafer

    Güzel bir içerik olmuş. Hazır makale konusunda uzman ve işinin eri bir firma. Kendilerinden çok hizmet aldım çok kalitelidir. Burada yazıyı görünce yorumla teşekkür etmek istedim kendilerine elinize emeğinize sağlık.

    Yanıtla
    +0
    -0
  • ege

    Çok Yararlı bir yazı olmuş tebrik ederim ve siteniz cok iyi bir sayfa

    Yanıtla
    +0
    -0
  • Özlem Gök

    Haber sitesinde böyle güzel bir haber görmek gayet güzel olmuş. Makale konusunda uzman ekibi olan bir firma makaleyaz.net gerçekten çok memnunum çok işime yaramıştı zamanında elinize sağlık.

    Yanıtla
    +0
    -0


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.