DOLAR 32,3455 0.26%
EURO 35,1230 -0.13%
ALTIN 2.307,951,35
BITCOIN 22884013,40%
Çorum
14°

HAFİF YAĞMUR

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

  • bosmenu
  • bosmenu
  • bosmenu
  • bosmenu
  • bosmenu
  • bosmenu
  • bosmenu
PTT Kart Hesap Bakiyesi Sorgulama 2022
41 okunma

PTT Kart Hesap Bakiyesi Sorgulama 2022

ABONE OL
11 Ağustos 2022 15:33
PTT Kart Hesap Bakiyesi Sorgulama 2022
ABONE OL

PTT kart hesap bakiyesi sorgulama işlemleri günümüzde mobil bankacılık ve internet bankacılığı sayesinde oldukça kolaydır. Hesap bilgilerinizle giriş yaparak mobil uygulamadan ya da PTT web sitesi üzerinden kart hesap bakiyesini kolaylıkla inceleyebilirsiniz. Bu sayede ödemeler konusunda herhangi bir problem yaşamadan alışveriş yapabilirsiniz.

PTT Kart Hesap Bakiyesi Sorgulama ve Öğrenme

PTT kart hesap bakiyesi sorgulamak için ilk yöntem size en yakın olan PTT şubesine giderek şube görevlisiyle kimlik bilgilerinizi paylaşarak bakiyenizi sorgulamak ve öğrenmektir. PTT şubesinde sıra alarak sıranız geldiğinde bu işlemi kolayca yapabilirisiniz. Şube görevlisi onunla paylaştığınız bilgilere ait kartınıza ilişkin son durumu sizinle paylaşacaktır.

PTT Kart Hesap Bakiyesi Sorgulama 2022

Eğer hesap bilgileriniz o an yanınızda değilse kimlik kartınızla da hesap bilgilerinize erişilebildiği için PTT kart hesap bakiyesi sorgulama öğrenme işleminizi yapabilirsiniz. Kimlik kartınız yoksa ehliyet ya da pasaport belgelerinizi de kullanabilirsiniz.

PTT Kart Hesap Bakiyesi Sorgulama Öğrenme Yöntemleri

PTT kart hesap bakiyenizi öğrenmek ve sorgulamak istediğinizde PTT şubelerinde uzun uzun sıra beklemeye vaktiniz olmayabilir. Bunun için PTT atmlerini yani PTTmatikleri kullanabilirsiniz. PTT atmleri her PTT şubesinde en az 1 tane yer almaktadır. PTT kartınızı PTTmatiklere yerleştirerek şifrenizi girip hesabınızla ilgili tüm detaylara ulaşabilirsiniz. Şifre girişinden sonra ekrana gelen seçeneklerinden hesap bakiyesi bölümüne giriş yaparak hesabınızın güncel bakiyesini sorgulayabilirsiniz.

Bu işlem birkaç dakikanızı alacak ve size zaman kazandıracaktır. Bu yöntemin yanı sıra diğer en hızlı yöntem ise internet üzerinden sorgulama yapmaktır. Internet sayfasını kullanarak hiç evden çıkmanıza gerek kalmadan hızlıca PTT kartınızla ilgili tüm işlemlerinizi yapabilirsiniz.

PTT Kart Hesap Bakiyesi Sorgulama 2022

PTT’nin web sitesine girerek kart veya kimlik bilgilerinizle sisteme giriş yapabilirsiniz. Açılan bilgiler sayesinde yaptığınız harcamaları, gelen giden para transferlerini görebilir, kartınızın son durumunu sorgulayabilirsiniz. Ayrıca web sitesi üzerinden hesabınızla ilgili diğer bütün işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.

Telefonla PTT Hesap Bakiyesi Öğrenilir Mi?

PTT hesap bilgilerinizi öğrenmenin bir diğer yolu telefonla PTT müşteri hizmetlerini aramaktır. Müşteri hizmetlerine mesai saatleri içerisinde ulaşabilirsiniz. PTT müşteri hizmetlerine 444 1 788 numarasından ulaşabilirsiniz. Müşteri hizmetleri görevlisi hesap bilgilerinize ulaşabilmek için ve güvenlik adımlarını geçebilmeniz için sizden müşteri numaranızı ve telefon şifrenizi isteyecektir.

Bu adımlardan sonra hesap bakiye bilgilerinizi öğrenebilirsiniz. Telefonla PTT hesap bilgilerinizi öğrenebilirsiniz böylece zamanınız yokken dışarı çıkıp PTT şubelerine gitmenize gerek kalmaz. Zamandan tasarruf edebilirsiniz. PTT para gönderme havale ücretleri için linke tıklayabilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.