DOLAR 32,5668 0.13%
EURO 34,9451 -0.2%
ALTIN 2.440,820,20
BITCOIN 20962890,35%
Çorum
23°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

  • bosmenu
  • bosmenu
  • bosmenu
  • bosmenu
  • bosmenu
  • bosmenu
  • bosmenu
Metaverse Coin Projeleri ve Metaverse Evreni Neler Vaat Ediyor? 2022
  • Hitit Haber
  • Genel
  • Metaverse Coin Projeleri ve Metaverse Evreni Neler Vaat Ediyor? 2022
73 okunma

Metaverse Coin Projeleri ve Metaverse Evreni Neler Vaat Ediyor? 2022

ABONE OL
1 Haziran 2022 17:24
Metaverse Coin Projeleri ve Metaverse Evreni Neler Vaat Ediyor? 2022
ABONE OL

Metaverse coin projeleri Türkiye ve dünya çapında araştırılıyor. Metaverse evreni ve Metaverse tabanlı coinler geleceğin en büyük teknolojisidir.

Metaverse Nasıl Ortaya Çıktı?

Metaverse kelime anlamı olarak “Sanal/dijital evren” anlamına geliyor. Metaverse ilk kez 1992 yılında yayımlanan bir bilimkurgu romanında dile getirildi. Roman içerisinde kurgusal dünyayı açıklayan eser, kendi dönemindeki kişiler tarafından abartılı ve gerçeklikten uzak bir durum olarak nitelendirildi. 

Nitekim Facebook, yakın bir tarihte Metaverse hakkında olumlu görüşlerini dile getirerek konuyu ön plana çıkarmayı başardı. Yakın tarihte Facebook’un ismini “Meta” olarak değiştiren Mark Zuckerberg; “Gelecekte evden çıkmadan ofise, arkadaşlarınızla bir konsere veya ebeveynlerinizin oturma odasına anında bir hologram olarak ışınlanabileceksiniz.” ifadeleriyle gündeme geldi. 

Metaverse Coin Projelerine İlgi Hızla Artıyor 

3 boyutlu sanal gerçeklik gözlükleriyle erişilen Metaverse evrenine ilk kez giriş yapan şehir Seul kenti olarak kayıtlara geçti. Bunun akabinde Metaverse coin projelerine olan ilgi hızla artmaya başlayınca dünya devleri yatırımlarını hızlandırdı. 

Şu anda dünyanın ileriye dönük en büyük projelerinden birisi olan Metaverse evreninde yeni kamusal alan oluşturmak hedefleniyor. Metaverse evreninde arsa almak veya konser gibi etkinliklere katılmak şu an için mümkün.

Gelecekte insanların hologram olarak başka bir alana ışınlanmasını sağlayan teknolojiler üzerinde çalışan Mark Zuckerberg, yaptığı açıklamalarla Metaverse hayranlarını heyecanlandırıyor.

Metaverse Coin Nedir? Metaverse Coin Arsa Alma 

metaverse coin

Metaverse sanal dünyanın gelecekteki kamusal alanı diyebiliriz. Öyle ki yakın gelecekte bu evren üzerinden iş toplantıları yapılacak. Geçtiğimiz yıllarda ünlü şarkıcı Travis Scott’un Metaverse evrenindeki konserine şahit olduk. Bu durum Metaverse meraklılarının dikkatini çeken büyük bir gelişmeydi.

Metaverse evrenin gelecek vaat ettiğini düşünen bir sürü insan arsa satın almaya başladı. Kripto paraların geçerli olduğu bu Meta evrende yerinizi almak için doğru coin projelerine yatırım yapmanız gerekiyor. Metaverse tabanlı coinler bu evrene adım atmak için iyi bir başlangıç olabilir. 

Metaverse arsa satın alırken kripto paralar kullanılıyor. Bu nedenle öncesinde dijital bir kripto para cüzdanı edinin. Ardından Metaverse coinlerini Metaverse pazaryerlerine aktararak arsa satın alabilirsiniz.

Metaverse arsa satın almak için tercih edebileceğiniz bazı projeler aşağıdaki gibidir; 

  • Axie Infinity 
  • Blocktopıa 
  • Dvision Network 
  • Lunacia 
  • MatrixWorld Land Sale 

Metaverse arsa satın alma furyası her geçen gün büyüyor. İnsanlar geleceğe yatırım olarak gördükleri bu meta evrene sürekli yatırım yapıyorlar. Büyüyen bu teknoloji kısa süre evvel dünyanın en değerli tarihi mekanlarını Metaverse entegre ederek satışa çıkardı. Bu teknolojinin bir parçası olmak isteyen insanlar Metaverse coin projelerine yoğun ilgi duymaya başladılar.

Metaverse Coin ile Metaverse Arsa Satın Alabilirsiniz 

Metaverse evreninde bir arsa sahibi olmak isteyen herkes dijital pazarlardan alışveriş yapabilirler. Metaverse evreninde geçerli kripto paralarla arsa ve konutlar satın almanız artık mümkün. Teknoloji uzmanlarına göre bu durumun yatırımcılara getirisi ilerleyen yıllarda olacak. Öncelikle arazilerin azalması ve taleplerin artması gerekiyor. Böylelikle zamanında ucuza satın alınan arsalar misliyle değerlenerek yatırımcısına getiri sunacak. 

Metaverse Coin Projelerine Yatırım Yaparak Metaverse Evreninde Yerinizi Alın 

Metverse coin projeleri Metaverse evreninin bir parçası olmak için önemlidir. Metaverse projelerine yatırım yaparak geleceğin teknolojisinde yerinizi ayırabilirsiniz. Yükseliş potansiyeline sahip coinleri şimdiden satın almak çoğu kişiye göre avantajlı bir durum. Başta AXS, MANA ve SAND coin projeleri ilgi görüyor. Metaverse dünyasında bu coinler dahil birçok coin geçerli olmaya başlayacak. 

Metaverse Coin ve Arsa Satın Alan Kişi Sayısı Her Geçen Gün Artıyor 

Metaverse teknolojisini destekleyen sayısız insan Metaverse’den arsa satın almaya devam ediyor. Bu ilgiyi güçlendiren başka bir durum ise geçmiş teknolojilerdir. Hatırlarsanız kripto paralar ilk çıktığı dönemlerde az ilgi görüyordu. Ancak potansiyeli önceden fark eden insanlar büyük paralar kazandı. Birçok uzman aynı durumun NFT ve Metaverse teknolojileri için de gerçekleşeceğini düşünüyor. 

Metaverse Evreni Yakın Gelecekte Dokunma Duyusunu Destekleyecek

Metaverse coin projelerine ilgiyi artıran bir haber daha var. Metaverse evreni yakın zamanda dokunma duyusunu destekleyecek bir teknoloji çıkarmayı düşünüyor. Birçok insan Metaverse’nin çok hızlı geliştiğini düşünürken, bu dokunma duyusunun titreşim ve hareket algılayıcı eldivenler ile gerçekleştirileceği bilgisi geldi.

Bu yeni teknolojik giysilerin ne zaman ve ne şekilde piyasaya çıkacağı henüz gelen bilgiler arasında değil. Metaverse evreni ve coin projeleri ile ilgili güncel haberler için takipte kalmaya devam edin: hitithaber.com

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
Tüm Yorumlar (2)


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.