DOLAR 32,4984 0.02%
EURO 34,9794 -0.17%
ALTIN 2.437,910,09
BITCOIN 20992550,31%
Çorum
26°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

  • bosmenu
  • bosmenu
  • bosmenu
  • bosmenu
  • bosmenu
  • bosmenu
  • bosmenu
Survivor Sürgün Kampı Nedir? Survivor Sürgün Kampına Giden Dördüncü İsim Belli Oldu
24 okunma

Survivor Sürgün Kampı Nedir? Survivor Sürgün Kampına Giden Dördüncü İsim Belli Oldu

ABONE OL
1 Haziran 2022 17:28
Survivor Sürgün Kampı Nedir? Survivor Sürgün Kampına Giden Dördüncü İsim Belli Oldu
ABONE OL

Survivor sürgün kampı yeni bir uygulama olarak 2022 sezonun ilk haftasına özel olarak uygulamaya konuldu. Sürgün adasına ilk olarak ünlüler takımından Birsen gönderildi. Daha sonraki dokunulmazlık oyununun kaybedilmesi ile Sercan Yıldırım ikinci olarak sürgün adasına gönderildi.

Bu ikiliye son olarak gönüller takımından Gizem katıldı. Dördüncü aday bugün oynanan dokunulmazlık oyunu ile belli oluyor. Peki, sürgün adasına giden son kişi kim oldu? Survivor All Star dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

Büyük bir heyecanla başlayan Survivor All Star 2022 nefes kesici bölümleri ile herkesin beğenisini kazandı. Yeni sezon birçok yeni kuralı ve sürprizi de beraberinde getirdi. Acun Ilıcalı ilk konseyde yaptığı açıklama ile ilk haftaya özel olarak dört kere dokunulmazlık oyunu oynanacağını ifade etti. Kaybedilen her dokunulmazlık sonrasında ise yapılacak oylama ile bir kişi sürgün adasına gönderilecek.

Survivor Sürgün Kampı Nedir?

Sürgün adasına gönderilen yarışmacılar bir anlamda cezalandırılmaktadır. Adaya gönderilen yarışmacılar hiçbir oyuna katılamıyor, kimseyle görüşemiyor ve ödüllerden faydalanamıyor. Adaya ilk giden eleme adayı tam 5 gün o adada kalırken diğerleri birer gün fark ile adada kalmaktadır. Sürgün adasında en çok kalan kişi ise Birsen oldu. Çarşamba günü yapılacak SMS oylaması sonucunda potada bulunan yarışmacılardan birisi adaya veda edecek. Diğer yarışmacılar ise takım adalarına geri dönecekler.

Survivor All Star Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Ünlüler ve Gönüller takımı büyük bir efor sarf ederek dokunulmazlık oyununda her şeylerini ortaya koydular. İlk oyunda kadınlar kendi arasında yarıştılar. Büyük bir rekabet ortaya koyan kadınlar bölümünde ünlüler takımı oyunu kazanarak genel skorda 1-0 öne geçti.

https://www.youtube.com/watch?v=5fLnCBKkZhY

İkinci bölümde erkekler kendi aralarında yarıştırlar. Ünlüler takımının erkekleri parkurda ağırlıklarını gösterdiler. Uzun parkurda nefes kesen yarışmalar sergilendi. Atakan ve Ardahan’ın son oyunu oynayarak skoru belirlediler. Ünlüler oyunu genel skorda 2-0 yenerek dokunulmazlığı kazandı.

Evrim Oyunda Sakatlandı

Nehir üzerine kurulan platformda oyun alanı çok kaygandı. Oyunun daha ilk anında korkutucu bir kaza yaşandı. Merve ve Evrim oyuna başladıktan çok kısa bir süre sonra Evrim ayağının üzerine düştü ve bileğinden sakatlandı. Evrim ” Annemi istiyorum” çığlıkları ile ağlamaya başladı. O anda yarışmacıya en yakın olan Merve Aydın ilk müdahaleyi yaptı ve takım arkadaşları ile doktor heyeti Evrim’in yanına koştular.

sürgün adası

Doktor ilk müdahalesinin ardından yarışmacının hastaneye gitmesini uygun buldu. Evrim büyük bir acı içinde acil olarak hastaneye kaldırıldı. Evrim’in durumu merak edilirken dokunulmazlık oyunu sonrası yarışmacı adaya tekrardan döndü. Ayağında kırık veya çatlak olmadığı belirlenen yarışmacının bir süre oyunlardan uzak kalması bekleniyor.

Dördün Eleme Adayı Kim Oldu?

Gönüller takımı dokunulmazlık oyununu kaybederek bir kişinin adını konseyde yazmak zorunda kaldılar. Hangi ismin konsey oylamasından çıkacağı büyük bir merak konusu iken kimsenin aklında kimi yazacağı net olarak belli değildi. Oylama sonucunda çıkan yarışmacı sürgün adasında bulunan diğer üç kişi ile beraber eleme potasına girdi. Oylama sonuçları Çarşamba akşamı belli olacak ve adaya veda edecek kişi açıklanacak.

Gönüllülerin konsey oylaması sonucu belli olan son eleme adayı Hikmet oldu. Survivor All Star kadrosu bu oylamanın ve elemenin ardından yeniden şekillenecek. Yarın akşam bir kişi adaya veda edecek ve dengeler değişecek.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.