Facebook
Instagram
Çorum Haberleri
Çorum
HAFİF YAĞMUR
19°
ANASAYFA Ekonomi Masav Savunma Sanayi, Sungurlu OSB'de Namlu Fabrikası İçin Temel Attı!

Masav Savunma Sanayi, Sungurlu OSB'de Namlu Fabrikası İçin Temel Attı!

Sungurlu OSB'de Masav Savunma Sanayi tarafından kurulan namlu fabrikasının temelleri atıldı. İstihdam ve yatırım için önemli bir adım atıldı.
Masav Savunma Sanayi, Sungurlu OSB'de Namlu Fabrikası İçin Temel Attı!

Sungurlu Organize Sanayi Bölgesinde Masav Savunma Sanayi'nin Namlu Fabrikası İçin Temel Atma Töreni

Sungurlu Organize Sanayi Bölgesi'nde gerçekleştirilen temel atma töreninde, Masav Savunma Sanayi tarafından kurulan namlu fabrikasının temelleri dualar eşliğinde atıldı.

Ergüller Makina Sanayi Sahibi Mehmet Ergül'ün Girişimiyle Düzenlenen Tören

İlçede uzun yıllardır faaliyet gösteren ve Ankara OSTİM'de savunma sanayine üretim yapan Ergüller Makina Sanayi firmasının sahibi Mehmet Ergül liderliğinde kurulan Masav Savunma Sanayi, namlu fabrikası için temel atma töreni düzenledi.

Yetkililerin Açıklamaları ve Vizyon Projeksiyonu

Programda konuşan Sungurlu Kaymakamı Mutlu Köksal, Sungurlu'nun atılımlarını ve başarılarını vurgulayarak, sanayicilerle birlikte ilçeyi daha ileriye taşıma kararlılığını dile getirdi ve Sungurlu'nun geleceğine olan inancını dile getirdi. Belediye Başkanı Muhsin Dere ise Sungurlu OSB'de şu anda bin 200 kişinin istihdam edildiğini belirterek, bölgenin ekonomik açıdan önemini vurguladı ve yatırımcılara teşekkürlerini iletti. Mehmet Ergül ise, Masav Savunma Sanayi'nin yeni nesil teknolojilere uygun namlular üretmeyi hedeflediğini ve aynı zamanda Heri Gıda şirketi altında dondurulmuş gıda sektöründe de faaliyet göstereceklerini açıkladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
CHP, Ankara'da Emeklilerin Hakları İçin Miting Düzenleyecek

CHP, Ankara'da Emeklilerin Hakları İçin Miting Düzenleyecek