DOLAR 32,3729 0.14%
EURO 35,0143 -0.2%
ALTIN 2.324,080,21
BITCOIN 2270686-0,31%
Çorum
18°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

  • bosmenu
  • bosmenu
  • bosmenu
  • bosmenu
  • bosmenu
  • bosmenu
  • bosmenu
Duqqan Sahne’de “Karadeniz” Ekin Uzunlar fırtınası
23 okunma

Duqqan Sahne’de “Karadeniz” Ekin Uzunlar fırtınası

ABONE OL
9 Kasım 2022 17:11
Duqqan Sahne’de “Karadeniz” Ekin Uzunlar fırtınası
ABONE OL

Duqqan Sahne her hafta olduğu gibi yine birbirinden ünlü isimleri sahnesinde ağırlamaya devam ediyor.

Bu hafta Karadeniz müziğinin en büyük isimlerinden biri olan Ekin Uzunlar’ı sahnesinde ağırlarken büyük bir izdiham yaşandı. Yoğun katılımın olduğu gecede sahneye hasta yatağından ve serum alarak çıkan Ekin Uzunlar’ın seslendirdiği şarkılara Duqqan Sahne misafirleri hep bir ağızdan eşlik ettiler.

“Hüznün Gemileri” , “Rüzgâr”, “Son Bir Kez” gibi dillerden düşmeyen şarkılarını söyleyen sevilen sanatçı, Karadeniz ezgileri ile geceye katılan misafirlerine unutulmaz dakikalar yaşattı.

Program öncesi basın mensuplarına ortak bir açıklama yaparlarken Duqqan Sahne işletmecisi Gökhan Reis “ Ekin bizim çok sevdiğimiz bir dostumuz ve sanatçımızdır. Bizim ailemizin bir parçasıdır. Kendisiyle daha önce de çalıştık ve 7 Mart günü yine Ekin bizlerle olmaya devam edecek. Sahnemizde Türkiye’nin tanınmış isimlerini ağırlamaya devam edeceğiz” dedi.

Ekin Uzunlar ise yaptığı kısa açıklamada “Daha önce Duqqan Sahne’de sahne almıştım. Muazzam bir ambiansı ve ortamı var. Burada kendimizi evimizde gibi hissediyoruz. Duqqan Sahne ile ticari bağımızın haricinde gönül bağımızda var. Sizlerin huzurunda Gökhan Reis’e bir kez daha teşekkür ediyor ve 7 Mart’da yine birlikte olacağız.” diyerek duygularını ifade etti.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.