DOLAR 32,4914 -0.17%
EURO 34,9938 0.4%
ALTIN 2.435,630,53
BITCOIN 21001090,28%
Çorum
26°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

  • bosmenu
  • bosmenu
  • bosmenu
  • bosmenu
  • bosmenu
  • bosmenu
  • bosmenu
Çorum Resim Kursu Arayanlara Büyük Fırsat!
31 okunma

Çorum Resim Kursu Arayanlara Büyük Fırsat!

ABONE OL
1 Haziran 2022 17:30
Çorum Resim Kursu Arayanlara Büyük Fırsat!
ABONE OL

Çorum resim kursu, çocuğuna öğretici aktiviteler ayarlamak isteyen birçok anne babanın araştırdığı bir aktivitedir. Çocuklar resim kurslarında ve diğer öğretici atölyelerde eğlenirken öğrenmenin keyfine varmaktadırlar. Gelişim çağındaki çocuklar yaptıkları eserlere bakarak özgüven sahibi olmakta ve geleceğe daha emin adımlarla hazırlanmaktadırlar.

Çorum kurs konusunda birçok alternatif sunan sanatsever bir şehir olma özelliği taşımaktadır. Fakat bizzat çocuklara yönelik kurslara ulaşma ve araştırma konusunda veliler güçlük çekmektedir. Bunun başlıca nedeni olarak da yeterli bilgi kaynağının olmamasıdır.

Hitithaber olarak sizlere Çorum’da en iyi aktiviteleri sunan bir kafeyi tanıtmak istiyoruz. Bu kafede çocuklarınız hem eğlenecek hem de hayata dair meslekleri öğrenecek. Onlar eğlenirken sizler de arkadaşlarınızla kahve içmenin tadına varacaksınız.

Çorum Oyun Avcıları Cafe

çorum resim kursu

Çocuklu ailelerin büyük çoğunluğu çocukları ile beraber vakit geçirebilecekleri, nezih ve sakin ortamları tercih etmektedirler. Çocuklarının güven içinde eğlendiğini bilerek kafede arkadaşları ile vakit geçirmek ve unutulmaz anlar biriktirmek isterler. Bu konuda Çorum Oyun Avcıları Cafe tam da istenilen ortamı sizlere sunmaktadır.

Çorum eski stadının arka tarafında yer alan bu kafede oyun atölyeleri bulunmaktadır. İki katlı olan kafenin giriş kısmında ailelerin vakit geçirebileceği bölüm yer alırken alt katta çocukların eğlenirken öğrendiği meslek atölyeleri yer almaktadır.

Çocuklar bu atölyelerde oyun ablalarının gözetiminde çeşitli meslek gruplarını oyun aracılığı ile öğrenmektedir. 2 saat gibi geniş bir vakit geçiren çocuklar mutfak atölyesinde kendi elleriyle pizza yapmakta ve aktivite sonrasında afiyetle yemektedirler.

çorum resim kursu

Aileler çocuklarının bu özel ve eğlenceli anlarını kafenin giriş bölümündeki TV ünitelerinden canlı olarak izleme imkanı bulmaktadır. Bu sayede akıllarında soru işareti kalmadan vakit geçirmektedirler.

Çorum Resim Kursu İçin Atölye Açılıyor

Müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için sürekli olarak çalışan kafe ve çalışanları yeni fikirler üreterek faaliyete geçiriyor. Birbirinden eğitici atölyelere ev sahipliği yapan kafe olgunlaşan yeni fikirlerini ve hizmetlerini müşterilerine sunmaya devam ediyor. Bu hizmetlerinden birisi olan resim kursu için profesyonel bir destek de alan kafe sınırlı kontenjan için alımlara başladı.

Çorum’u Renklendiren Gülden Hoca Resim Kursunda Sizlerle Olacak

çorum resim kursu

Gülden Kolukısa, Çorum’un çeşitli yerlerinde sanatını icra eden başarılı bir öğretmen olarak tanınmaktadır. Çorum’un bilinen simalarından olan gazeteci ve fotoğrafçı Özgür Kolukısa’nın kızı kendisini “Çizen Bayan” olarak tanıtmaktadır.

Başarılı öğretmen eğitimini Abant İzzet Baysal Güzel Sanatlar Eğitim Fakültesi’nde tamamladıktan sonra Çorum’da çalışmalarına başladı. Çorum’un birçok alanında hem grafiti hem de sanat çalışmaları yapan Kolukısa, Çorum’un renklendirilmesinde ve güzelleşmesinde büyük rol oynamaktadır.

çorum resim kursu

Kendisini idealist bir eğitimci olarak tanımlayan başarılı sanatçı birçok ilde kişisel resim sergisi de açmıştır. Bildiklerini genç nesle aktarmaktan mutluluk duyan “Çizen Bayan”, Çorum Oyun Avcıları Cafe’sinin başlatacağı Çorum resim kursu ile resim sanatının inceliklerini siz değerli Çorum halkına aktaracak. Başarılı sanatçının eserlerine buradan ulaşabilirsiniz.

Çorum Oyun Avcıları Cafe Hizmetleri Nelerdir?

çorum resim kursu

Bir kafeden daha fazlası olan Çorum Oyun Avcıları siz değerli Çorum halkına birbirinden farklı, güzel ve özel hizmetleri sunmaktadır. Bu hizmetler arasında;

  • Nişan Organizasyonu
  • Söz Organizasyonu
  • Doğum Günü Organizasyonu
  • Tüm Özel Gün Kutlamaları bulunmaktadır.

Çorum resim kursu, oyun atölyeleri ve kafenin diğer hizmetleri ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanabilirsiniz.

çorum resim kursu

instagram: oyunavcilaricorum19

Telefon: 0536 201 90 76

Adres: Karakeçili Mahallesi Bayındır 1. Sokak No:17/B Eski Stadyum Arkası, Çorum Merkez

Çorum’a dair daha fazla haberleri hitithaber.com üzerinden takip edebilirsiniz. Reklam ve işbirliği için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.