DOLAR 32,3283 0.22%
EURO 35,1522 0.02%
ALTIN 2.298,540,94
BITCOIN 22876000,46%
Çorum
18°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

  • bosmenu
  • bosmenu
  • bosmenu
  • bosmenu
  • bosmenu
  • bosmenu
  • bosmenu
Yusuf Ziya Ergün kimdir?
37 okunma

Yusuf Ziya Ergün kimdir?

ABONE OL
4 Nisan 2023 13:40
Yusuf Ziya Ergün kimdir?
ABONE OL

Yusuf Ziya Ergün 1970 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitiminin Urfa ve İstanbul’da bulunan okullarda tamamlayan Yusuf Ziya Ergün Uludağ Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümü mezunudur.

Uludağ Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünde okurken sigorta acenteliği açarak ticaret hayatına atılan Yusuf Ziya Ergün aynı zamanda Türkiye’nin ilk özel radyolarından biri olan GAP FM’i kurmuş ve 11 Nisan adındaki gazete ile basın sektöründe başarılı işlere imza atmıştır.

Sigorta sektörü ve basın yayıncılığın yanı sıra tarım, inşaat ve uluslararası gayrı menkul danışmalığı sektörlerinde de faaliyet göstermeye devam eden Yusuf Ziya Ergün birçok sektörde ilklere imza atarak başarılarını devam ettirmektedir.

Tarım alanında Alanya bölgesinde tropikal meyveler başta olmak üzere Avakado ve Kumkat üzerine üretim yaparak bu ürünleri yurt dışına satarak ülke ekonomisine de büyük katkılarda bulunan Yusuf Ziya Ergün 2012 yılında da yenilebilir enerji sektöründe geleceği en erken gören yatırımcılarda biri olarak iş portföyüne de bu sektörü eklemiştir.

Yusuf Ziya Ergün hali hazırda Avrupa’nın birçok ülkesinde Araplarla birlikte ortak emlak şirketleri kurarak bu sektöründe önde gelen markalarından biri olmayı başarırken Solar Enerji Şirketi , kozmetik ve gıda takviyeleri üzerine üretim yapan yerli ve yabancı şirketlerin ortağı ve şirket yöneticisi olarak çalışmaya devam etmektedir.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.