Facebook
Instagram
Çorum Haberleri
Çorum
HAFİF YAĞMUR
20°
ANASAYFA Yerel Yatukcu Mahallesi Sakinlerinin Vali Dağlı'dan Doğalgaz İsteği

Yatukcu Mahallesi Sakinlerinin Vali Dağlı'dan Doğalgaz İsteği

Çorum'un Bayat ilçesinde Vali Dağlı, Yatukcu Mahallesi'ndeki doğalgaz eksikliklerini gidermek için vatandaşlarla görüştü. Mahalle sakinleri destek istedi.
Yatukcu Mahallesi Sakinlerinin Vali Dağlı'dan Doğalgaz İsteği

Çorum'un Bayat İlçesinde Vatandaşlar, Vali Dağlı'dan Yatukcu Mahallesi'nin Doğalgaz Altyapısındaki Eksikliklerin Giderilmesi İçin Destek İstedi

Çorum'un Bayat ilçesine bağlı Yatukcu Mahallesi sakinleri, Vali Zülkif Dağlı'dan bölgedeki doğalgaz altyapısındaki eksiklerin giderilmesi konusunda destek talebinde bulundu.

Vali Dağlı'nın ilçeyi ziyaret edeceğini duyan Yatukcu Mahallesi halkı, Türk bayraklarıyla donanmış bir şekilde Şehit Mehmet Bostancı Caddesi'nde Vali Dağlı'yı karşılamak için hazırlandı.

Vali Dağlı'nın makam aracıyla cadde üzerinde seyir halindeyken konvoyu durduran mahalle sakinleri, bölgedeki doğalgaz altyapısındaki eksiklikler hakkında bilgi vererek çözüm için destek talebinde bulundu.

Bunun üzerine Vali Dağlı, vatandaşlarla bir süre sohbet ederek taleplerini dinledi ve konuyla ilgili gerekli çalışmaların yapılacağı konusunda kendilerine söz verdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Yumaklı: Çorum'da Koçhisar sulaması projesi 2. kısım bu yıl tamamlanacak

Bakan Yumaklı: Çorum'da Koçhisar sulaması projesi 2. kısım bu yıl tamamlanacak