Facebook
Instagram
Çorum Haberleri
Çorum
HAFİF YAĞMUR
20°
ANASAYFA Yerel Karakocalı Köyü Yaz Şenliği Geleneksel Hale Geliyor!

Karakocalı Köyü Yaz Şenliği Geleneksel Hale Geliyor!

Çorum'un Sungurlu ilçesine bağlı Karakocalı köyünde düzenlenen yaz şenliğinde köylüler doyasıya eğlendi. Geleneksel hale getirilen organizasyon, katılımcılardan büyük destek gördü.
Karakocalı Köyü Yaz Şenliği Geleneksel Hale Geliyor!

Çorum'un Sungurlu ilçesine bağlı Karakocalı köyünde yaz şenliği coşkusu yaşandı.

Karakocalı Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen yaz şenliğinde köylüler keyifli anlar geçirdi.

Karakocalı Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Aslan Kirazlı, "Bu yıl 2.'sini düzenlediğimiz bu organizasyonu geleneksel hale getirmeyi hedefliyoruz.

Sizlerin katkılarıyla daha da büyüyecek ve renklenecek etkinliklere imza atmayı planlıyoruz" şeklinde konuştu.

Dernek Yönetim Kurulu üyesi Neyyir Çıtak ise, "Derneğimiz tarafından düzenlenen ve şu ana kadar 2.'si gerçekleştirilen, özellikle geleneksel olarak nitelendirdiğimiz etkinliğimizi her yıl daha da ileriye götürmeyi arzuluyoruz.

Köyden şehre göçlerin arttığı bu dönemde, birbirimizle olan bağlarımızın güçlendirilmesinde bu tür organizasyonların büyük rolü var.

Bu tür etkinlikler sayesinde uzun süredir görmediğimiz akrabalarımızı, dostlarımızı bir araya getirerek mutlu anlar yaşadık" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından yaz şenliğinde çeşitli yarışmalar düzenlendi.

Halat çekme ve çuval yarışmalarıyla birbirleriyle rekabet eden köylüler, müziğin ritmiyle eğlenceli dakikalar geçirdi. - ÇORUM

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
91 Yaşındaki Kadının Cansız Bedeni Evinin Balkonunda Bulundu

91 Yaşındaki Kadının Cansız Bedeni Evinin Balkonunda Bulundu