Facebook
Instagram
Çorum Haberleri
Çorum
HAFİF YAĞMUR
20°
ANASAYFA Yerel İSYADER, Kurban Bayramı'nda İhtiyaç Sahibi Çocuklara Giysi ve Ailelere Et Dağıttı

İSYADER, Kurban Bayramı'nda İhtiyaç Sahibi Çocuklara Giysi ve Ailelere Et Dağıttı

İskilip Yardım ve Yaşam Derneği, Kurban Bayramı'nda ihtiyaç sahibi çocuklara kıyafet ve ailelere kurban eti dağıtarak paylaşmanın önemine vurgu yaptı.
İSYADER, Kurban Bayramı'nda İhtiyaç Sahibi Çocuklara Giysi ve Ailelere Et Dağıttı

İSYADER, İhtiyaç Sahibi Çocuklar ve Aileler İçin Bayram Sevinci Yaşattı

Gönüllüler tarafından kurulan İskilip Yardım ve Yaşam Derneği (İSYADER), bu Kurban Bayramı'nda 80 çocuğa giysi ve 35 aileye kurban eti dağıtarak sevinci paylaştı.

Dernek, 'Bir Bayramlık Bir Tebessüm' projesi kapsamında giysi ve kurban etlerini ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırarak destek oldu.

Dernek Başkanı Mustafa Topal, bayramların dayanışma ve paylaşma duygusunun en güçlü olduğu günler olduğunu belirterek, projeye destek veren herkese teşekkürlerini iletti.

Topal, "Bayramlar, toplumsal birlik ve beraberliğin en yüksek seviyede yaşandığı günlerdir ve paylaşmanın önemi her zaman vurgulanmalıdır." dedi.

İSYADER, 'Bir Bayramlık Bir Tebessüm' projesi kapsamında çocuklara kıyafet yardımı ve ihtiyaç sahibi ailelere kurban eti dağıtımı gerçekleştirdi.

Gelecek yıl daha kapsamlı bir programla ihtiyaç sahibi aileleri desteklemeye devam edeceklerini belirten dernek üyeleri, kurban kesmeye gücü yetmeyen ailelerin yanında olacaklarını vurguladı.

İSYADER, hayırsever vatandaşlara minnettar olduklarını belirterek, yaptıkları yardımların kabul olmasını temenni ettiklerini ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çorum OSB Yönetim Kurulu Toplantısında Yatırımcı Talepleri ve Altyapı Çalışmaları Ele Alındı

Çorum OSB Yönetim Kurulu Toplantısında Yatırımcı Talepleri ve Altyapı Çalışmaları Ele Alındı