Facebook
Instagram
Çorum Haberleri
Çorum
HAFİF YAĞMUR
20°
ANASAYFA Yerel Çorum Valisi Bayat Halkıyla Buluştu

Çorum Valisi Bayat Halkıyla Buluştu

Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Bayat halkı ile buluştuğu ilçe ziyaretinde sorunları dinledi ve kaliteli hizmet sözü verdi.
Çorum Valisi Bayat Halkıyla Buluştu

Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Bayat Halkıyla Buluştu

Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, ilçe ziyaretleri kapsamında Bayat halkıyla bir araya geldi.

Vali Dağlı, Bayat İlçesinde İncelemelerde Bulundu

Bayat ilçe ziyaretinde Vali Dağlı, Bayat Kaymakamı Seher Söyler, Belediye Başkanı Bahadır Ünlü ve diğer kamu kurumlarının yöneticileriyle bir araya gelerek halkın sorunlarını dinledi.

Bayatlıların Talepleri Titizlikle İncelenecek

Vali Dağlı, Bayatlı halkın ilettiği istek ve taleplerin ilgili kurumlar tarafından yakından takip edileceğini belirterek, tüm ilçelere kaliteli hizmet sunma gayretlerinin devam ettiğini vurguladı.

KAYMAKAMSEHERSÖYLER’DENBRİFİNG Bayat Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Dağlı, Kaymakam Seher Söyler'den bilgi aldı ve ilçenin mevcut durumunu değerlendirdi, yürütülen çalışmalar için teşekkürlerini iletti.

BAYATBELEDİYESİ’NEZİYARET Vali Zülkif Dağlı, Bayat Belediye Başkanı Bahadır Ünlü’yü ziyaret ederek seçilmesinden dolayı tebriklerini iletti.

SORUNLARMASAYAYATIRILDI Vali Dağlı, Bayat ilçesindeki kurum yöneticileri ile bir toplantı gerçekleştirerek ilçedeki çalışmaları değerlendirdi ve istişarelerde bulundu.

Vali Dağlı, Bayat Millet Bahçesi Sosyal Tesisleri'nde ilçe müdürleri ile bir araya gelerek emniyet ve asayiş konularında yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Toplantıya; Bayat Kaymakamı Seher Söyler, Bayat Belediye Başkanı Bahadır Ünlü ve diğer daire müdürleri de katılım gösterdi ve ziyaretlerinden dolayı Vali Dağlı'ya teşekkür ettiler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Vali Dağlı Domates ve Salatalık Seralarını Ziyaret Etti, Üreticilere Teşekkürlerini Sundu

Vali Dağlı Domates ve Salatalık Seralarını Ziyaret Etti, Üreticilere Teşekkürlerini Sundu