Facebook
Instagram
Çorum Haberleri
Çorum
HAFİF YAĞMUR
19°
ANASAYFA Yerel Çorum Namlu Fabrikasının Temeli 22 Mayıs'ta Atılacak

Çorum Namlu Fabrikasının Temeli 22 Mayıs'ta Atılacak

Çorum Namlu Fabrikasının temeli 22 Mayıs'ta atılacak. Türkiye'nin savunma sanayisinde önemli bir adım olan fabrikanın açılışı için heyecan dorukta.
Çorum Namlu Fabrikasının Temeli 22 Mayıs'ta Atılacak

Sungurlu’ya Yerli Savunma Sanayi Firması Tarafından Namlu Fabrikası Kuruluyor

Sungurlu’nun yerli savunma sanayi firması Masav Savunma Sanayi, Organize Sanayi Bölgesi'ne (OSB) inşa edilecek namlu fabrikasının temel atma törenini 22 Mayıs'ta gerçekleştirecek.

Ergüller Makina Sanayi'nin Sahibi Mehmet Ergül'ün Girişimiyle Kurulan Masav Savunma Sanayi, Sungurlu OSB'de Yatırım Yapacak

Sungurlu'da uzun yıllardır faaliyet gösteren ve aynı zamanda Ankara OSTİM'de savunma sanayine üretim yapan Ergüller Makina Sanayi'nin sahibi Mehmet Ergül tarafından kurulan Masav Savunma Sanayi, OSB'ye namlu fabrikası kurmak için harekete geçiyor.

Sungurlu Belediye Başkanı Muhsin Dere, Yatırımcılara Tam Destek Vereceklerini Vurguladı

Firma sahibi Mehmet Ergül, Sungurlu OSB'ye yapacakları yatırımla Ankara'daki faaliyetlerinin büyük bir kısmını memleketine taşıyacağını açıklarken, Belediye Başkanı Muhsin Dere, ilçeye yatırım yapacak iş insanlarına her türlü desteği sağlayacaklarını belirtti.

Fabrikanın temel atma törenine Vali, kaymakam, milletvekilleri, belediye başkanı ve birçok iş insanının davet edildiği bilgisine de yer verildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çorum'da Yaşayan Esnaf 61 Yıl Sonra Müslüman Oldu

Çorum'da Yaşayan Esnaf 61 Yıl Sonra Müslüman Oldu