Facebook
Instagram
Çorum Haberleri
Çorum
HAFİF YAĞMUR
20°
ANASAYFA Yerel Çorum İskilip'te Tarla Günü Etkinliği: İlçe Müdürlüğü Tarım ve Hayvancılığı Artırmayı Hedefliyor

Çorum İskilip'te Tarla Günü Etkinliği: İlçe Müdürlüğü Tarım ve Hayvancılığı Artırmayı Hedefliyor

Çorum'un İskilip ilçesinde tarım etkinliği düzenlendi. İnsanların sağlıklı beslenmesi için bitkisel ve hayvansal üretim artırılmalı. İlçe Tarım Müdürlüğü projeyle İtalyan çimi yem bitkisi ekimine başladı.
Çorum İskilip'te Tarla Günü Etkinliği: İlçe Müdürlüğü Tarım ve Hayvancılığı Artırmayı Hedefliyor

İskilip İlçesinde Tarla Günü Etkinliği Düzenlendi

Çorum'un İskilip ilçesinde İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından düzenlenen tarla günü etkinliği kapsamında, Kaymakam Ramazan Polat, Hacıpiri Mahallesi Kazanlı mevkisinde insanların sağlıklı beslenmeleri için bitkisel ve hayvansal üretimin artırılması gerektiğini vurguladı.

Kaymakam Polat: Sağlıklı Beslenme İçin Hayvansal Üretimi Artırmalıyız

Kaymakam Ramazan Polat, İskilip ilçesinde düzenlenen tarla günü etkinliğinde yaptığı konuşmada, insanların sağlıklı, dengeli ve yeterli beslenebilmeleri için bitkisel üretimin yanı sıra hayvansal üretimin de artırılması gerektiğini belirtti.

İlçe Tarım ve Orman Müdürü Karaslan: Yeni Projeyle Üretimi Artırıyoruz

İlçe Tarım ve Orman Müdürü Murat Karaslan, "Ek süt otunu, al bol bol sütünü yoğurdunu" sloganıyla başlatılan projenin Karlık, Çetmi köyleri, Hacıpiri ve Meydan Arifbey mahalleleri sınırlarındaki tarım arazilerinde İlkadım İtalyan çimi yem bitkisinin güzlük ekiminin yapılarak üretimine başlandığını açıkladı.

Programa Çeşitli Katılımcılar ve Üreticilerin İlgisi

Belediye Başkanı İsmail Çizikci, İl Tarım ve Orman Müdürü Hayrullah Göktekin, İlçe Emniyet Müdürü Önder İstanbul, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Hakan Güven ve birçok üreticinin katıldığı program, tarımsal üretimin artırılması ve sağlıklı beslenme konularında önemli bilgilerin paylaşıldığı verimli bir etkinlik olarak gerçekleşti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Okul servisindeki kimyasal tozdan etkilenen 9 çocuk hastaneye kaldırıldı, durumları iyi

Okul servisindeki kimyasal tozdan etkilenen 9 çocuk hastaneye kaldırıldı, durumları iyi