Facebook
Instagram
Çorum Haberleri
Çorum
AÇIK
23°
ANASAYFA Yerel Alaca Belediyesi, Kapalı Pazar Yerinde Yenileme Çalışmalarına Hız Verdi

Alaca Belediyesi, Kapalı Pazar Yerinde Yenileme Çalışmalarına Hız Verdi

Alaca Belediyesi, kapalı pazar yerinde başlattığı yenileme çalışmaları ile pazar alanını modernleştirerek pazarcı esnafı ve vatandaşların daha sağlıklı bir alışveriş ortamı sunmayı hedefliyor. Güvenlik önlemleri arttırıldı, tuvaletler yenilendi ve çevre düzenlemeleri yapıldı. Belediye Başkanı Şerif Arslan, "Esnaf ve vatandaşların hizmetindeyiz" diyerek çalışmaların devam edeceğini belirtti.
Alaca Belediyesi, Kapalı Pazar Yerinde Yenileme Çalışmalarına Hız Verdi

Alaca Belediyesi, Kapalı Pazar Yerinde Yenileme Çalışmalarına Başladı

Alaca Belediyesi, kapalı pazar yerinde başlattığı yenileme, bakım ve onarım çalışmaları ile pazar yerinin çehresini değiştirdi.

İlçenin en büyük pazarı olan Cuma Pazarı’nın kurulduğu, acil toplanma alanı olarak da kullanılan kapalı pazar yerinde belediye tarafından yenileme çalışmaları başlatıldı.

Alaca Belediyesi, pazarcı esnafı ve vatandaşların daha sağlıklı bir ortamda alışveriş yapmaları için yapılan çalışmalara hız verdi.

Alan içerisindeki güvenlik tedbirleri arttırılarak, güvenlik kameraları 24 saat kayıt alır konuma getirildi.

Kapalı pazar yerinde bulunan umumi tuvaletler yenilendi, pazar giriş-çıkış kapıları ve duvarlarda boyama işlemleri gerçekleştirildi.

"Esnaf ve vatandaşlarımızın hizmetindeyiz" Belediye Başkanı Şerif Arslan, “Pazarcı esnafımızın ve vatandaşlarımızın sağlıklı şartlarda alışverişlerini yapabilmeleri en önemli önceliğimiz.

Alaca Belediyesi'nin kapalı pazar yerinde başlattığı yenileme, bakım ve onarım çalışmaları sayesinde pazarın çehresi tamamen değişti.

Cuma Pazarı'nın kurulduğu kapalı pazar yerinde yapılan yenileme çalışmaları, ilçenin en önemli pazar alanlarından biri haline gelmesini sağladı.

Belediye, pazarcı esnafı ve vatandaşların daha sağlıklı bir alışveriş ortamına sahip olmaları için titizlikle çalışmalarını sürdürüyor.

Yenilenen pazar yerinde güvenlik önlemleri arttırılarak, 24 saat kesintisiz kayıt yapan güvenlik kameralarıyla donatıldı.

Kapalı pazar yerindeki umumi tuvaletlerin yenilenmesi, giriş-çıkış kapılarının boyanması ve diğer düzenlemelerin tamamlanmasıyla yeni bir görünüm kazandı.

Belediye Başkanı Şerif Arslan, "Esnafımız ve vatandaşlarımızın memnuniyeti bizim için ön planda. Bu nedenle pazar yerindeki yenileme çalışmalarını hızla tamamlamayı hedefliyoruz." şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çorum'da 39 Yıl Sonra Ortaya Çıkan Nüfus Skandalı!

Çorum'da 39 Yıl Sonra Ortaya Çıkan Nüfus Skandalı!