Facebook
Instagram
Çorum Haberleri
Çorum
HAFİF YAĞMUR
20°
ANASAYFA Yerel 31 Dekar Alan Büyük Yangında Zarar Gördü

31 Dekar Alan Büyük Yangında Zarar Gördü

Çorum'un Alaca ilçesinde bir evin bahçesinde çıkan yangın, 31 dekar tarım arazisine zarar verdi. İtfaiyenin müdahalesiyle yangın önlenerek evlere sıçramadan kontrol altına alındı.
31 Dekar Alan Büyük Yangında Zarar Gördü

Alaca İlçesinde Çıkan Yangında 31 Dekar Ekili Arazi Zarar Gördü

Çorum'un Alaca ilçesinde, bir evin bahçesindeki kuru otları temizlemek için yakılan ateşin kontrolsüz bir şekilde yayılması sonucu 31 dekar ekili arazinin zarar gördüğü bildirildi.

Kuzkışla Köyünde Çıkan Yangın Korkuttu

Alaca ilçesine bağlı Kuzkışla köyünde bir kişinin bahçesinde ateş yakarak başlayan yangın, kısa sürede büyüyerek hasat için hazırlanan buğday tarlasına sıçradı.

İtfaiye ve Jandarma Ekipleri Olaya Anında Müdahale Etti

Olayın ihbar edilmesi üzerine bölgeye sevk edilen jandarma, itfaiye ekipleri ve iş makineleri, yangına hızlı bir şekilde müdahale ederek alevlerin diğer alanlara yayılmasını engelledi.

Alaca Belediyesi itfaiye ekipleri ve çevredekilerin işbirliğiyle söndürülen yangında, Yusuf Akça, Mustafa Çakır, Muzaffer Kaya ve Çelebi Kurt'a ait 31 dekar ekili arazi ile 600 balya saman kül oldu.

Köy muhtarı Çelebi Kurt, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, devletin tüm olanaklarının seferber edilerek yangının kontrol altına alındığını belirterek, "Yangın, evlere sıçramadan önlendi." şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çorum'da İnönü Caddesi'nde Bıçaklı Saldırı: Kadın Yaralandı, Şüpheliler Aranıyor

Çorum'da İnönü Caddesi'nde Bıçaklı Saldırı: Kadın Yaralandı, Şüpheliler Aranıyor