DOLAR 32,3302 0.24%
EURO 35,0898 -0.12%
ALTIN 2.292,290,67
BITCOIN 22762370,82%
Çorum
15°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

  • bosmenu
  • bosmenu
  • bosmenu
  • bosmenu
  • bosmenu
  • bosmenu
  • bosmenu
Yasmin Schmidt’e Almanya’dan gurur veren ödül
23 okunma

Yasmin Schmidt’e Almanya’dan gurur veren ödül

ABONE OL
6 Kasım 2022 20:17
Yasmin Schmidt’e Almanya’dan gurur veren ödül
ABONE OL

Yasmin Schmidt, Almanya’da INDEPENDENT STAR FILM FESTİVAL’inde; yönetmenliği, senaryosu ve yapımcılığı Fabian Zimmermann’a ait olan “Bühne Frei” adlı müzikal filmin şarkılarının tüm kayıtlarında vokal düzenlemeleri, vokal aranjeleri ve vokal koçluğunu yaptı.

Film, festivalde 2. olarak gümüş ödülün sahibi oldu.

Filmde geçen bir şarkıyı Netflix oyuncusu Alexandra Pfeiffer yorumladı. Filmdeki bazı şarkılarda Yasmin Schmidt’ de sesi ile yer almakta.

Daha önce söz ve müziği kendisine ait olan “İnsanım”, “Bitter” ve “6” adlı şarkılarını Türkiye’de müzik sevenlerin beğenisine sunan güzel sanatçı, bu yaz “Kelebek” ve “Nirvana” ile müzik listelerinde yerini aldı.

Yasmin Schmidt, yarı Alman, yarı Türk olmasının avantajını; Türkçe, Almanca ve İngilizce şarkılar hazırlayarak,  üretmeye devam ederek kullanıyor.

Almanya’da yaşayan Yasmin Schmidt, Türk Pop Müzik dünyasında kendine sağlam bir yer edindi ve dikkate değer bir dinleyici kitlesine kavuştu. Genç sanatçı, bir yandan öğrencilerine müzik dersleri vermeye devam ederken; bir yandan da söz müziği kendisine ait olan İngilizce ve Almanca şarkılar yapmaya devam ediyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.