Facebook
Instagram
Çorum Haberleri
Çorum
AZ BULUTLU
8°
ANASAYFA Spor Çoroff Team Şehzadeler Offroad Oyunları'nda Şampiyonluk Tacını Taktı

Çoroff Team Şehzadeler Offroad Oyunları'nda Şampiyonluk Tacını Taktı

Amasya'da düzenlenen Şehzadeler Offroad Oyunları'nda Çoroff Team, zorlu yarışlarda gösterdikleri performansla birinci oldu. Şampiyon ekibin zaferi, offroad tutkunlarını heyecanlandırdı.

Amasya'nın tozlu yollarında kıyasıya mücadele! 

Çoroff Team, adını tarih kitaplarına altın harflerle yazdırdı. Geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen Şehzadeler Offroad Oyunları'nda, adrenalin dolu yarışlarla dolu bir gün yaşandı. Binlerce seyircinin nefesini tuttuğu yarışlarda, Çoroff Team, adeta tozları dumana katarak zirveye ulaştı.

Ekip, yılların verdiği tecrübe ve ustalıkla parkurlarda adeta dans etti. Zorlu koşullara meydan okuyan pilotlar, araçlarıyla adeta bir bütün oldu. Toz bulutları arasında, kayaların üstünde, Çoroff Team, her türlü engeli aşarak zafere ulaştı.

Yarışın sonunda gözler, podyumun en üst basamağına odaklandı. Çoroff Team, kupayı kaldırırken, seyircilerin alkışları tüm Amasya'yı sardı. Pilotlar, birbirlerine sarılarak bu zaferi kutladılar. Çoroff Team Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Güccan, 

"Bu zafer, ekip ruhumuzun bir göstergesi. Birlikte çalışmanın, dayanışmanın gücünü bir kez daha gösterdik. Bu zafer, sadece bizim değil, tüm destekçilerimizin zaferidir" dedi.

Amasya'nın tozlu yollarında yazılan bu destansı zafer, offroad tutkunlarını heyecanlandırdı. Çoroff Team, Şehzadeler Offroad Oyunları'nda gösterdikleri performansla, offroad dünyasına adlarını altın harflerle yazdırdılar.

Şampiyon Çoroff Team Kupalarla Döndü

Derecelerle ve kupalarla Çorum' a dönen Çoroff Team, Çorum'u daha çok etkinlikte ve daha büyük yarışlarda temsil etmeye devam edeceklerinin de sinyalini verdiler.

Amasya'da düzenlenen Şehzadeler Offroad etkinliğinde

Pilot Ahmet Hançer ve Co-Pilot Murat Aktaş S5 kategorisinde 1. oldular. S5 klasman üçüncülüğü ise Pilot Burak Küçükbenli ve Co-Pilot Emre Çubuk ile geldi.

Şampiyonluk ve kupalar dışında da Çoroff Team ekibi pilotları gösterdikleri performans ile göz doldurdular.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sen Caramel Macchiato'sun Ben Paşa Çayı - ÇGHB2 BKM

Sen Caramel Macchiato'sun Ben Paşa Çayı - ÇGHB2 BKM