Facebook
Instagram
Çorum Haberleri
Çorum
HAFİF YAĞMUR
20°
ANASAYFA Spor Sungurlu Belediyespor, Kıvanç Kaya'yı Futbol Takımı Antrenörü Olarak Göreve Getirdi

Sungurlu Belediyespor, Kıvanç Kaya'yı Futbol Takımı Antrenörü Olarak Göreve Getirdi

Sungurlu Belediyespor, Çorum FK'dan futbolcu ve antrenör Kıvanç Kaya'yı transfer etti. Yeni antrenörle yapılan sözleşmeyle spor kulübünde değişim başladı.
Sungurlu Belediyespor, Kıvanç Kaya'yı Futbol Takımı Antrenörü Olarak Göreve Getirdi

Sungurlu Belediyespor, Kıvanç Kaya İle Yola Devam Ediyor

Sungurlu Belediyespor, yeni Belediye Başkanı Muhsin Dere'nin liderliğinde sportif alanda değişime gidiyor ve futbol branşında tecrübeli isim Kıvanç Kaya'yı transfer etti.

Sungurlu Belediyespor Kulübü, Onursal Başkan Muhsin Dere ve Kulüp Başkanı Ahmet Haşim Özsaray, genç antrenör Kıvanç Kaya ile yapılan sözleşme sonrası ilçe stadyumunda incelemelerde bulundu.

SEÇMELER BUGÜN BAŞLIYOR! Kulüp Başkanı Ahmet Haşim Özsaray, "Onursal Başkanımız Muhsin Dere'nin 'Spor Şehri Sungurlu' projesini hayata geçirme sözünü tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Futbolun yanı sıra voleybol, taekwondo, güreş gibi birçok alanda gençleri spora teşvik etmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz," dedi.

Futbol branşında Kıvanç Kaya ile anlaşma sağlayan Özsaray, "Tüm gençleri seçmelere davet ediyorum. Ön kayıtlarımız başladı ve 2024-2025 sezonunda tüm liglerde mücadele edecek sporcularımıza şimdiden başarılar diliyorum," açıklamasında bulundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ahlatcı Çorum FK'da İki Futbolcu Ceza Alarak Forma Giyemeyecek!

Ahlatcı Çorum FK'da İki Futbolcu Ceza Alarak Forma Giyemeyecek!