Facebook
Instagram
Çorum Haberleri
Çorum
HAFİF YAĞMUR
20°
ANASAYFA Spor Karate Federasyonu Başkanı Çorum'da İl Yetkilileri ve Belediye Başkanı ile Buluştu

Karate Federasyonu Başkanı Çorum'da İl Yetkilileri ve Belediye Başkanı ile Buluştu

Karate Federasyonu Başkanı Sergen Arıcı, Çorum'u ziyaret ederek Belediye Başkanı ve Gençlik Spor İl Müdürü ile görüştü. Spora destek ve iş birliği vurgusu yapıldı.
Karate Federasyonu Başkanı Çorum'da İl Yetkilileri ve Belediye Başkanı ile Buluştu

SERGEN ARICI, Karate Federasyonu Başkanı Av. Dr. Aslan Abid Uğuz, Çorum'u Ziyaret Etti

Başkan Uğuz ve Milli Takım Teknik Direktörü, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ile Gençlik ve Spor İl Müdür vekili Hüseyin Şahin'i ziyaret etti.

Federasyon Başkanı Dr. Aslan Abid Uğuz, Büyükler Milli Takım Baş Antrenörü Ertan Tunc ile birlikte Çorum'a geldi ve Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın'ı ziyaret etti.

Çorum Belediyespor Kulübü Başkanı Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Nadir Solak, Karate İl Temsilcisi ve Çorum Belediyespor Karate antrenörü Samet Türe de ziyaret sırasında hazır bulundular.

Karate Federasyonu Başkanı Aslan Abid Uğuz, Çorum Belediyesine karate branşına verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek, Çorum'un milli takıma sporcu gönderme başarısının devam edeceğine inandığını ifade etti.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ise spor şehri olma hedefi doğrultusunda çalışmalar yaptıklarını belirterek, yeni hizmete açılan Karate salonunun gelişime büyük katkı sağlayacağını vurguladı.

Aşgın, tamamlanan Spor Salonu'nun ulusal ve uluslararası müsabakalara ev sahipliği yapabileceğini belirterek, Federasyon Başkanından destek istedi.

Federasyon Başkanı, salonun uluslararası standartlara uygun olmasının önemli olduğunu belirterek, konuyu değerlendireceklerini dile getirdi.

Aslan Abid Uğuz, daha sonra Gençlik ve Spor İl Müdür vekili Hüseyin Şahin'i ziyaret etti ve iş birliği yapacaklarını belirtti.

İl Müdürü Hüseyin Şahin ise ziyaret için teşekkür ederek, her türlü iş birliğine hazır olduklarını ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gümüşhane'den Çorum'a, Çorum'dan Doğaya Keklik Serüveni

Gümüşhane'den Çorum'a, Çorum'dan Doğaya Keklik Serüveni