Facebook
Instagram
Çorum Haberleri
Çorum
HAFİF YAĞMUR
20°
ANASAYFA Spor Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Çorumlu Çiftçiyle Buluştu ve Maç İzledi

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Çorumlu Çiftçiyle Buluştu ve Maç İzledi

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, tarlasına Fenerbahçe yazan Çorumlu çiftçi Bilal Yeşil'i davet ederek maç izledi. Heyecan dolu buluşma büyük ilgi gördü.
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Çorumlu Çiftçiyle Buluştu ve Maç İzledi

Bilal Yeşil, Tarlasına 'Fenerbahçe' Yazdı ve Ali Koç ile Maç İzledi

Çorumlu çiftçi Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç’un davetlisi olarak Fenerbahçe Ülker Stadyumuna gelerek Ali Koç ile bir araya geldi ve Fenerbahçe’nin Lugona karşı oynadığı Şampiyonlar Ligi ön eleme maçını izledi.

Ali Koç, Çorum’da tarlasına traktörüyle ‘Fenerbahçe’ yazan Bilal Yeşil’i İstanbul’a davet ederek buluştular.

Çorum'da yaşayan Bilal Yeşil, tarlasına 'Fenerbahçe' yazdıktan sonra Çorum Fenerbahçeliler Dernek Başkanı Cumhur Sevinç ile birlikte Başkan Ali Koç'u ziyaret etti.

İstanbul'a davet edilen Bilal Yeşil, Lugano maçı öncesinde Başkan Ali Koç ile bir araya geldi.

Fenerbahçe Spor Kulübü resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, Çorumlu taraftar Bilal Yeşil'in Başkan Ali Koç ile buluşmasına ve Lugano maçını birlikte izlemesine değinildi.

Başkan Ali Koç, Çorumlu taraftar Bilal Yeşil'e imzalı forma hediye ettikten sonra yaptığı açıklamada, "Çorum’da tarlasına Fenerbahçe yazdı. Video sosyal medyada çok dikkat çekti. Kendisini bulduk, konuştuk ve maça davet ettik. Her anlamda harika bir eylemde bulundu. Camiamız adına teşekkür ediyorum. Çok etkileyici bir şey yaptı ve bunun için minnettarım" dedi.

Çorumlu Bilal Yeşil ise, kulübe teşekkür ederek, "Çok heyecanlıyım. İlk defa stada geldim. Tarlayı traktörle sürdüm ve Fenerbahçe yazdım. Drone ile çekim yaparak Fenerbahçe'ye sevgimi gösterdim. Umuyorum ki bu sezon şampiyon olacağız. Başkanım, herkese selamlarımı iletebilirsiniz, teşekkürler" şeklinde konuştu.

Çorum Fenerbahçeliler Dernek Başkanı Cumhur Sevinç ise, "Bu harika eseri ortaya çıkaran Bilal kardeşimizle gurur duyuyoruz. Bizi burada ağırlayan Başkanımıza ve Dernek Birimimize teşekkürler" dedi.

Tarlasına 'Fenerbahçe' Yazdı, Ali Koç ile Maç İzledi başlıklı yazı ilk kez Kesin Karar'da yayınlandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çorum'da Tekel Bayisine Silahlı Saldırı: Şüpheliler Kaçtı, İnceleme Başlatıldı

Çorum'da Tekel Bayisine Silahlı Saldırı: Şüpheliler Kaçtı, İnceleme Başlatıldı