Facebook
Instagram
Çorum Haberleri
Çorum
HAFİF YAĞMUR
20°
ANASAYFA Spor Çorum'un Futbol Efendisi Serkan Çağırgan Aktif Futbolculuğu Sonlandırdı

Çorum'un Futbol Efendisi Serkan Çağırgan Aktif Futbolculuğu Sonlandırdı

Çorum Amatör Futbolunun deneyimli ismi Serkan Çağırgan profesyonel futbol kariyerine son verdi. Centilmenliği ve efendiliği ile tanınan Çağırgan, futbol camiasından büyük takdir topladı.
Çorum'un Futbol Efendisi Serkan Çağırgan Aktif Futbolculuğu Sonlandırdı

Serkan Çağırgan Amatör Futbol Kariyerini Sonlandırdı

Çorum Amatör Futbolunun öncü ismi Serkan Çağırgan, aktif futbolculuk kariyerini noktaladı ve Gülabibeyspor kulübünde genel kaptan olarak görev aldı.

2005 yılında Çorum Gençlerbirliği'nde futbola adım atan 1988 doğumlu Çağırgan, daha sonra Osmancık Belediyespor, Osmancıkspor, Ulukavakspor ve Eti Lisesi formaları giydi.

Ulukavakspor'da dört yıl boyunca ter döken Çağırgan, geçen sezon Mecitözü Gençlerbirliği'nden sonra Gülabibeyspor'da forma giydi.

Centilmen ve efendi kişiliğiyle tanınan Serkan Çağırgan, futbolu bıraktığını açıklarken, "Amatör futbol kariyerime duyduğum tutkulu bağlılıkla artık nokta koyma zamanının geldiğini düşünüyorum." dedi.

Çağırgan, "Sahada olduğu kadar dışında da hep sevgi, saygı ve sportmenliği savundum. Bundan sonra edindiğim tecrübeleri paylaşma ve futbolun farklı bir sahnesinde buluşma vakti geldi." diyerek veda etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hitit Cup Futbol Turnuvası'nda Heyecan Dorukta: 16 Takım Kupa İçin Yarışıyor!

Hitit Cup Futbol Turnuvası'nda Heyecan Dorukta: 16 Takım Kupa İçin Yarışıyor!