Facebook
Instagram
Çorum Haberleri
Çorum
HAFİF YAĞMUR
20°
ANASAYFA Spor Çorumlu Pehlivanlar Amasya'da Türkiye Şampiyonasında Zirvede!

Çorumlu Pehlivanlar Amasya'da Türkiye Şampiyonasında Zirvede!

Çorum'un Amasya Kabaoğuz yaylasında düzenlenen Türkiye Şampiyonası'nda büyük başarı elde ettiği haber özetlendi. Takım halinde Türkiye Şampiyonu oldular.
Çorumlu Pehlivanlar Amasya'da Türkiye Şampiyonasında Zirvede!

Çorum'un Pehlivanları Kabaoğuz Yaylasında Bir Kez Daha Zirvede

25 Temmuz'da Amasya Kabaoğuz yaylasında düzenlenen Geleneksel Güreşler Federasyonu Gençler Karakucak Türkiye Şampiyonası'nda, Çorum'un güreşçileri büyük bir başarıya imza attı.

Çorum Takımı Takım Halinde Türkiye Şampiyonu Oldu

Çorum'un pehlivanları, takım halinde Türkiye Şampiyonu olarak önemli bir başarı elde etti ve birincilik kupasını kucaklarına aldılar.

Altın, Gümüş ve Bronz Madalyalar Çorum'a Geldi

Emir Eraslan Kılıç ve Ferhat Yiğit altın madalyaları, Yunus Emre Battal ve Kerim Uysal gümüş madalyaları, Emre Öner, Berat Ertaşmış ve Yunus Emre Çetin ise bronz madalyaları Çorum'a getirdiler.

Çorum, takım sıralamasında birinci olurken, ikinci sırayı Tokat ve üçüncü sırayı Kahramanmaraş aldı. Ancak minderde Tokat adına güreşen sporcuların puanları, Çorum'un toplam puanına eklenmedi.

Gençler Karakucak güreşleri sonrasında yapılan Baş Pehlivanlık müsabakalarında Çorum'dan Ömer Faruk Kalender, finalde Fatih Kambur'a karşı mücadele vererek ikinci oldu.

Yıldızlar Karakucak Türkiye Şampiyonası'nda ikincilik kupasını alan Çorum takımı, gençler kategorisinde elde ettikleri birincilikle başarısını bir kez daha kanıtlamış oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Vefaspor’a Boyut Enerji’den Forma Sponsorluğu Jesti!

Vefaspor’a Boyut Enerji’den Forma Sponsorluğu Jesti!