Facebook
Instagram
Çorum Haberleri
Çorum
HAFİF YAĞMUR
20°
ANASAYFA Spor Çorum'da Yaz Kuran Kursları Öğrencileri Futbol Turnuvası Şampiyonları Belli Oldu

Çorum'da Yaz Kuran Kursları Öğrencileri Futbol Turnuvası Şampiyonları Belli Oldu

Çorum'da düzenlenen 'Kuran’ımı Okuyorum, Sporumu Yapıyorum' futbol turnuvasında Hicret Camii ve Esnaf Evleri Camii şampiyon oldu.
Çorum'da Yaz Kuran Kursları Öğrencileri Futbol Turnuvası Şampiyonları Belli Oldu

'Kuran’ımı okuyorum, Sporumu Yapıyorum' Futbol Turnuvasında Şampiyonlar Belli Oldu

Küçükler Kategorisinde Hicret Cami ve Yıldızlarda Esnaf Evleri Cami birincilik kupalarını kazandılar. Çorum Valiliği, Belediye Başkanlığı, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Müftülüğü tarafından düzenlenen Yaz Kuran Kursları Öğrencileri arası futbol turnuvasında toplamda 28 takım ve 400 sporcu yarıştı.

Küçükler kategorisinde 16 takımın mücadele ettiği turnuvada eleme usulüyle oynanan maçlar sonucunda Hicret Camii ve Toki Hz. Ebubekir Camii finallere yükseldiler.

Final maçlarına Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Çağlar, İl Müftü vekili Fazlı Saraç, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Çorum Şube Başkanı Yasin Aksoy ve sporcu velileri katıldılar.

Hicret Camii, Toki Hz. Ebubekir Camii'ni 5-1 mağlup ederek küçükler kategorisinin şampiyonu olurken Toki Hz. Ebubekir Camii ikincilik kupasını aldı.

Üçüncülük maçında Bedir Camii, Diyanet Gençlik Merkezi'ni 3-2 yenerek üçüncülük ödülünü kazandı.

Yıldızlar kategorisinde ise Esnaf Evleri Camii şampiyonluğa ulaştı. 12 takımın yarıştığı turnuvada Esnaf Evleri Camii, Emre Cami'yi 2-0 mağlup ederek şampiyonluğu elde etti.

Üçüncülük maçında Fatih Sultan Mehmet Camii, Hz. İbrahim Camii'ni 8-0 gibi farklı bir skorla yenerek üçüncülük kupasını kazandı.

Kupa töreninden önce Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Çağlar, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ve Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı, yaz tatilini en iyi şekilde geçiren çocukları tebrik ettiler.

Turnuvada dereceye giren tüm takımlara kupa, sporculara madalya ve Türk milli takımı tişörtü hediye edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ahlatçı Çorum FK 3 Yıl Daha Bein Sports Ekranlarında!

Ahlatçı Çorum FK 3 Yıl Daha Bein Sports Ekranlarında!