Facebook
Instagram
Çorum Haberleri
Çorum
HAFİF YAĞMUR
20°
ANASAYFA Spor Çorum'da Merkez Toki'de Gerçekleşen Spor Şenliği Coşkusu!

Çorum'da Merkez Toki'de Gerçekleşen Spor Şenliği Coşkusu!

Çorum'da MerkezToki'de düzenlenen Spor Şenliği'ne, belediye yetkilileri ve site sakinleri katıldı. Çocuklara çeşitli spor etkinlikleri ve ikramlar sunuldu.
Çorum'da Merkez Toki'de Gerçekleşen Spor Şenliği Coşkusu!

Çorum Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Akşemsettin Konutları Yönetim Kurulu İşbirliğiyle MerkezToki’de Spor Şenlikleri Düzenlendi

Çorum Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Akşemsettin Konutları Yönetim Kurulu tarafından MerkezToki’de düzenlenen Spor Şenlikleri renkli görüntülere sahne oldu.

Cuma akşamı Akşemsettin Toki sitesinde gerçekleşen etkinliğe Çorum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat, Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Çağlar, Akşemsettin TOKİ Site Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Temur ve site sakinleri katılım gösterdi. Şenliklerin açılışında, İran’daki hain saldırıda hayatını kaybeden İsmail Haniye adına Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıldı.

Şenlik alanında bulunan çocuklara yüz boyaması yapılarak etkinlikler başladı. Katılımcılar arasında yer alan protokol üyeleri, çocuklarla birlikte korfbol, voleybol, dart, bilek güreşi, satranç, curling, langırt gibi farklı spor dallarında etkinliklere katıldı. Ayrıca, Çorum Belediyesi tarafından katılımcılara seyyar araçlarda ikramlarda bulunuldu.

Akşemsettin TOKİ Site Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Temur, organizasyonun sitelerinde gerçekleşmesine destek veren Çorum Belediyesi ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü'ne teşekkürlerini iletti.

Belediye Başkan Yardımcısı ve Çorum Belediyespor Başkanı İsmail Yağbat, sporun önemine vurgu yaparak, çocukların küçük yaşlardan itibaren sporla tanıştırılmasının gerekliliğini belirtti.

Yağbat, sporun çocuklarla buluşturulması adına düzenlenen organizasyonların önemine değinerek, tüm katılımcılara teşekkür etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Çağlar ise, 'Hareketlilik Yılı' projesi kapsamında sporu herkesin yaşamına entegre etmenin önemine vurgu yaparak, sporun yaygınlaştırılması için yapılan organizasyonların değerini vurguladı. Çağlar, Çorum'un spor alanındaki gelişimine katkı sağlamak adına tüm paydaşlarla işbirliği içinde olduklarını belirterek, bu tür etkinliklerin gelecek yıllarda daha da artarak devam edeceğine inancını dile getirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sungurlu Belediyespor, Kıvanç Kaya'yı Futbol Takımı Antrenörü Olarak Göreve Getirdi

Sungurlu Belediyespor, Kıvanç Kaya'yı Futbol Takımı Antrenörü Olarak Göreve Getirdi