Facebook
Instagram
Çorum Haberleri
Çorum
AZ BULUTLU
8°
ANASAYFA Spor Çorum FK'dan Kombine Satışlarında Durgunluk! Sadece 298 Bilet Satıldı

Çorum FK'dan Kombine Satışlarında Durgunluk! Sadece 298 Bilet Satıldı

Çorum FK'nın kombine satışlarında düşüş devam ediyor. Taraftarlar arasında ilgi azalırken, toplamda yalnızca 298 bilet satıldı.
Çorum FK'dan Kombine Satışlarında Durgunluk! Sadece 298 Bilet Satıldı

Çorum FK Kombine Satışlarında Durgunluk Yaşanıyor

oguzhan yalcin corum fk arsiv 3

Çorum Futbol Kulübü, kombine satışlarında istenilen başarıyı yakalayamıyor. Kulübün Çorum'daki ve dışındaki taraftarlarına yönelik yaptığı çağrılar sonuçsuz kalıyor.

Kombine biletlerini 2 Temmuz Salı günü saat 15'te satışa sunan takım, bir hafta içinde sadece 298 satış gerçekleştirebildi.

Kulüpteki durgunluk, taraftara da yansıyor. Geçtiğimiz sezon süper lige çok yaklaşan ancak hedefe ulaşamayan takım, 2024-2025 sezonuna sessiz başladı. Transferlerde henüz resmi bir adım atılamayan kulüpteki bu durum taraftarları da etkiliyor. Son 3,5 günde sadece 43 kombine bileti satıldı.

Çorum FK Başkanı Oğuzhan Yalçın'ın "Maça gelmeseniz de kombine alın" çağrısına rağmen, beklendiği şekilde yanıt alınamadı. Özellikle şehir içi ve dışındaki taraftarlardan gelen tepkiler yetersiz kaldı.

Kulüp, 8 Temmuz Pazartesi günü saat 10 itibarıyla yapılan kombine satışlarını açıkladı. VIP biletlerden 5 özel, VIP A-D kategorisinden 224, maraton için 35 ve kuzey kale arkası için 34 olmak üzere toplam 298 kombine satıldığı belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çorum'da Otellerde Yaz Mevsiminde Gıda Denetimi Hız Kazandı

Çorum'da Otellerde Yaz Mevsiminde Gıda Denetimi Hız Kazandı