Facebook
Instagram
Çorum Haberleri
Çorum
HAFİF YAĞMUR
19°
ANASAYFA Spor Çorum FK'dan ayrılan Nijeryalı oyuncu Michael Ologo'dan duygusal veda mesajı geldi

Çorum FK'dan ayrılan Nijeryalı oyuncu Michael Ologo'dan duygusal veda mesajı geldi

Çorum FK'nın İstanbulspor'dan kiraladığı Nijeryalı futbolcu Michael Ologo, kulübe veda etti. Ologo, Çorum'a olan özel bağını sosyal medyadan duygusal bir mesajla dile getirdi.
Çorum FK'dan ayrılan Nijeryalı oyuncu Michael Ologo'dan duygusal veda mesajı geldi

Çorum FK'nın Nijeryalı Futbolcusu Michael Ologo, Çorum FK Taraftarlarına Veda Etti

Çorum FK'nın İstanbulspor'dan kiraladığı Nijeryalı futbolcu Michael Ologo, sosyal medya hesabından veda mesajı paylaşarak Çorum için özel bir yer olduğunu vurguladı.

Özel Bir Veda Mesajı

Ologo, veda mesajında, “Değerli Çorum FK Taraftarları, Takım Arkadaşlarım ve Antrenörleri, Çorum FK'ya veda ederken her birinize en derin şükranlarımı sunmak istiyorum. Bu kulüpte oynamak muhteşem bir yolculuktu ve yaşadığım destek, teşvik ve dostluk için minnettarım.” ifadelerine yer verdi.

Minnettarlık Dolu Sözler

“Tutkulu hayranlar için, sarsılmaz desteğiniz gerçekten ilham vericiydi. Tezahüratlarınız ve destekleriniz moralimizi yükseltti ve bizi her maçta elimizden geleni yapmaya yöneltti. İnanılmaz takım arkadaşlarım, sizinle birlikte oynamak bir onurdu. Hem saha içinde hem de saha dışında paylaştığımız anılar sonsuza kadar hatırlanacak. Tutkunuz, bağlılığınız ve ekip çalışmanız başarılarımızın arkasındaki itici güç olmuştur.” diyen Ologo, ayrılık mesajında duygularını dile getirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çorum ve Çevre Şehirlerde Etkili Olan Sağanak Yağış Trafiği Aksattı

Çorum ve Çevre Şehirlerde Etkili Olan Sağanak Yağış Trafiği Aksattı