Facebook
Instagram
Çorum Haberleri
Çorum
HAFİF YAĞMUR
20°
ANASAYFA Spor Çorum FK Başkanı: "Şampiyonluk için 150 milyon TL'ye ihtiyacımız var, Çorum halkının desteği şart!"

Çorum FK Başkanı: "Şampiyonluk için 150 milyon TL'ye ihtiyacımız var, Çorum halkının desteği şart!"

Çorum FK Başkanı, şampiyonluk için 300 milyon TL'ye ihtiyaçları olduğunu açıkladı. Çorumlu iş insanlarından destek istedi, aksi takdirde oyuncularını satıp düşmemeye oynayan bir takım kuracak.
Çorum FK Başkanı: "Şampiyonluk için 150 milyon TL'ye ihtiyacımız var, Çorum halkının desteği şart!"

Çorum FK Başkanı Yalçın, Şampiyonluk İçin Destek İstedi

Çorum FK Başkanı Oğuzhan Yalçın, katıldığı canlı yayın programında kulübün bu sezon ya şampiyonluğa oynayacağını ya da küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya kalabileceğini belirtti ve bu konuda Çorum halkının önemli bir rol oynayacağını vurguladı.

Yalçın, şampiyonluk için gereken 300 milyon liranın yarısını sponsorluklar, TFF gelirleri ve reklamlardan sağlayacaklarını ancak kalan kısmı için Çorumlu iş insanları ve bürokratlardan destek beklediklerini ifade etti.

Başkan Yalçın, "Eğer gerekli desteği bulamazsak, maliyeti yüksek oyuncuları satıp daha uygun maliyetli alternatiflerle takımı güçlendirmek zorunda kalacağız. Bu sene başarı ya da başarısızlık arasında ince bir çizgideyiz ve Çorum'un bu konuda karar vermesi gerekiyor." şeklinde konuştu.

IBAN ile para toplama konusuna karşı olduklarını belirten Yalçın, taraftarları loca, forma, atkı, kombine gibi ürünleri satın alarak veya reklam vererek destek olmaya çağırdı.

Transfer konusunda da bilgi veren Başkan Yalçın, Mehdi, Kassongo, Sertaç Çam ve Oğuz Ceylan ile anlaşmaya vardıklarını, 5 yerli oyuncuyla da görüşmelerin sürdüğünü ve gerekli finansmanı sağlamaları halinde bu futbolcularla sözleşme imzalamak istediklerini dile getirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Alaca İlçesinde Ticari Taksi ile Otomobil Çarpıştı: 6 Yaralı!

Alaca İlçesinde Ticari Taksi ile Otomobil Çarpıştı: 6 Yaralı!