Facebook
Instagram
Çorum Haberleri
Çorum
HAFİF YAĞMUR
20°
ANASAYFA Spor CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız TFF'ye Seslendi

CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız TFF'ye Seslendi

CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, Çorum FK-Bodrumspor maçındaki hakem hatalarına tepki gösterdi ve liyakatli hakem ataması talebinde bulundu. Tahtasız, Cuma günü oynanacak maçta takımını desteklemek için tribünde olacağını belirtti.
CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız TFF'ye Seslendi

CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, Play-Off rövanş maçı öncesi TFF'ye liyakatli hakem atanması çağrısında bulundu.

Tahtasız, hakem rezaletine karşı sessiz kalmayarak sesini duyurmak için Cuma günkü maçta tribünde olacak. Bu tutumuyla adaletin sağlanması için mücadele edeceğini ve haksızlığa karşı duruşunu sergileyeceğini göstermiş olacak. 

Bu tür tutumlar, sporun ve adaletin önemini vurgulayarak daha adil bir ortamın oluşturulmasına katkı sağlayabilir. CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız'ın cesur ve kararlı duruşu, spor camiasında tartışma yaratacak olaylara karşı duyarlılığı ve sorumluluk hissini ortaya koymaktadır.

“Pazartesi günü oynanan maçtaki hakem hatalarının tekrarlanmaması için TFF'den gerekli önlemleri almasını istiyorum. Emeğe saygı gösterilmeli ve hakkımız yenmemeli.”

“Bodrum'da oynanacak maç için liyakatli hakem ataması talep ediyoruz. Haksızlığa ve şaibeye izin vermeyeceğiz, hakkımızı sonuna kadar savunacağız.”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çorumlu Hafızdan Şehrimizi Gururlandıran Başarı

Çorumlu Hafızdan Şehrimizi Gururlandıran Başarı