Facebook
Instagram
Çorum Haberleri
Çorum
HAFİF YAĞMUR
19°
ANASAYFA Spor Akkent Mahallesinde Yenilenen Gençlik Merkezi Hizmete Açıldı

Akkent Mahallesinde Yenilenen Gençlik Merkezi Hizmete Açıldı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Akkent Mahallesi'nde yeniden açılan Mahmut Atalay Gençlik Merkezi, gençlere spor, sanat, eğitim ve hobi imkanları sunuyor.
Akkent Mahallesinde Yenilenen Gençlik Merkezi Hizmete Açıldı

Akkent Gençlik Merkezi Yeniden Açıldı ve Hizmete Girdi

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Akkent Mahallesi’nde inşa edilen ve daha önce kapatılan Akkent Gençlik Merkezi, tadilat çalışmalarının ardından Mahmut Atalay Gençlik Merkezi adıyla tekrar ziyarete açıldı.

İçerisinde spor salonu bulunan bu gençlik merkezi, yaz aylarında hizmet vermeye başladı ve Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Çağlar ile Akkent Mahallesi Muhtarı Necip Güler ile birlikte yeni merkezi inceledi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Çağlar, gençlik merkezinin spor, sanat, eğitim ve hobi alanlarını kapsayacak şekilde donatıldığını belirterek, gençlerin bu merkezden faydalanacağını söyledi ve "Yaz aylarında gençlerimizin hizmetine sunacağız." açıklamasında bulundu.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın da, Akkent'e harika bir gençlik merkezi kazandırıldığını vurgulayarak, merkezin içinde spor salonları, akademik sınıflar, bilgisayar sınıfları, robotik kodlama atölyesi, müzik odası, kütüphane ve çok amaçlı salonlar gibi birçok alanın bulunduğunu belirtti ve gençleri merkeze davet etti.

Akkent Mahallesi Muhtarı Necip Güler ise, mahalleye önemli bir tesisin kazandırılmasından dolayı memnuniyetini dile getirerek, sosyal faaliyetlerin gerçekleştirileceği bu binanın mahalle için büyük bir hizmet olduğunu ifade etti ve emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çorum'da 82 yaşındaki kadın, arı sokması sonucu yaşamını yitirdi

Çorum'da 82 yaşındaki kadın, arı sokması sonucu yaşamını yitirdi