Facebook
Instagram
Çorum Haberleri
Çorum
HAFİF YAĞMUR
20°
ANASAYFA Spor Ahlatcı Çorum FK, Sakaryaspor maçı için taktik çalışmalarını sürdürdü

Ahlatcı Çorum FK, Sakaryaspor maçı için taktik çalışmalarını sürdürdü

Ahlatcı Çorum FK, Sakaryaspor maçı için taktik çalışmalarını sürdürdü. Sakatlığı devam eden ve bireysel çalışan futbolcuların yer aldığı antrenman öncesinde taraftarlar moral verdi. Takım, maç öncesi son antrenmanını ter antrenmanıyla tamamlayıp kampa girecek.
Ahlatcı Çorum FK, Sakaryaspor maçı için taktik çalışmalarını sürdürdü

Ahlatcı Çorum FK, Sakaryaspor Maçı İçin Hazırlıklarını Sürdürdü

Ahlatcı Çorum FK, yarın akşam sahasında oynayacağı Sakaryaspor maçının hazırlıklarını dün akşam yapılan taktik çalışma ile devam ettirdi.

Kırmızı Siyahlı ekibin teknik direktörü Serkan Özbalta yönetiminde gerçekleşen çalışmaya sakatlığı devam eden Kasango katılmazken, Atakan Cangöz bireysel antrenmana devam ederken Suat ise takımla belirli bölümlerde çalışırken özel bir programda da yer aldı.

Sakaryaspor'un önceki akşam Amedspor ile oynadığı maçı izleyen teknik heyet, bu maçtan çıkardıkları dersleri dünkü antrenman öncesinde futbolculara aktararak yapılması gerekenler konusunda mevkisel olarak özel uyarılarda bulundu.

Isınma koşularıyla başlayan antrenmanın ardından kırmızı siyahlı ekip, önce yarı sahada daha sonra tam sahada Sakaryaspor maçının taktik provasını gerçekleştirdi.

Kırmızı Siyahlı takımın dün akşam gerçekleştirdiği çalışma öncesinde taraftarlar tesislere gelerek futbolculara moral verdi ve takıma olan güvenlerini alkışlarla gösterdi.

Taktik çalışma sırasında Teknik Direktör Serkan Özbalta'nın futbolculara mevkisel olarak uyarılarda bulunduğu gözlendi. Çorum FK, Sakaryaspor maçı hazırlıklarını bugün yapacakları ter antrenmanıyla tamamlayacak ve tesislerde kampa girecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çorum'da 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu: Kadeş Barış Meydanı'nda Büyük Kutlama!

Çorum'da 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu: Kadeş Barış Meydanı'nda Büyük Kutlama!