Facebook
Instagram
Çorum Haberleri
Çorum
HAFİF YAĞMUR
20°
ANASAYFA Spor Ahlatçı Çorum FK 3 Yıl Daha Bein Sports Ekranlarında!

Ahlatçı Çorum FK 3 Yıl Daha Bein Sports Ekranlarında!

Türkiye Futbol Federasyonu ve Digiturk, Trendyol Süper Lig ve Trendyol 1. Lig'in beIN Sports'ta yayın hakları için anlaştı. Yeni sezon 9 Ağustos'ta başlayacak.
Ahlatçı Çorum FK 3 Yıl Daha Bein Sports Ekranlarında!

TFF ve Digiturk Arasında Yapılan Anlaşma ile Süper Lig ve 1. Lig Yayın Hakları beIN Sports'ta Olacak

Türkiye Futbol Federasyonu ve Digiturk arasında, önümüzdeki üç sezon boyunca Trendyol Süper Lig ve Trendyol 1. Lig'in beIN Sports'ta futbolseverlerle buluşması için yayın hakları anlaşması imzalandı.

Riva Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde düzenlenen imza töreniyle duyurulan anlaşma doğrultusunda Digiturk, Trendyol Süper Lig ve Trendyol 1. Lig'in hem yurt içi hem de yurt dışı yayın haklarına 2027 yılına kadar sahip olmaya devam edecek ve 9 Ağustos'ta başlayacak yeni sezonun tüm maçları sadece beIN Sports ekranlarında yayınlanacak.

TFF Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu imza töreninde yaptığı konuşmada, "Türk futbolunun uzun zamandır irade eksikliği vardı ve bu nedenle kaos ortamına sürüklendi. Bizler, Mecnun Başkan ile bir araya gelerek bu duruma son vermek adına çaba sarf ettik ve bugün geldiğimiz noktada Türk futbolunun adil, adaletli ve tarafsız bir şekilde hizmet görmesi gerektiğine inanıyoruz. Futbolun patronu biz değiliz; patron, amatörden profesyonelliğe kadar tüm kulüplerin temsilcileridir ve bizler de onlara hizmet etmek için seçildik." şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çorum İl Başkanı, Hamas Lideri İsmail Haniye'nin Suikastla Şehit Edilmesine Tepki Gösterdi

Çorum İl Başkanı, Hamas Lideri İsmail Haniye'nin Suikastla Şehit Edilmesine Tepki Gösterdi