Facebook
Instagram
Çorum Haberleri
Çorum
HAFİF YAĞMUR
19°
ANASAYFA Spor Abdüssamet Uğurlu Muay Thai Süper Lig Finale Yükseldi ve Avrupa Şampiyonası İçin Hazır!

Abdüssamet Uğurlu Muay Thai Süper Lig Finale Yükseldi ve Avrupa Şampiyonası İçin Hazır!

Abdüssamet Uğurlu, Antalya'da Muay Thai Süper Lig yarı finalini kazanarak finale yükseldi ve Avrupa Şampiyonası için umutlandı.
Abdüssamet Uğurlu Muay Thai Süper Lig Finale Yükseldi ve Avrupa Şampiyonası İçin Hazır!

Abdüssamet Uğurlu Avrupa Şampiyonası İçin Finale Yükseldi

Antalya'da gerçekleştirilen Muay Thai Süper Lig yarı final müsabakalarında rakibini geçen Abdüssamet Uğurlu, finale çıkmaya hak kazandı.

Antalya'da düzenlenen Muay Thai Süper Lig yarı final maçlarında mücadele eden milli sporcu Abdüssamet Uğurlu, rakibi Yunus Emre Öztürk'e karşı üstün bir performans sergileyerek 3-0 kazanarak finale yükseldi.

Sports TV'de canlı olarak yayınlanan maçta rakibini mağlup eden Abdüssamet Uğurlu, finalde başarılı olması halinde gelecek yıl düzenlenecek Muay Thai Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil etmeye hak kazanacak.

Finale yükselmesinin ardından hedeflerini sıralayan Abdüssamet Uğurlu, öncelikle Avrupa Şampiyonası'nda milli formayı giymeyi ve ardından Avrupa Şampiyonluğu'nu kazanmayı amaçladığını belirtti.

Sporda elde ettiği başarıların tesadüfi olmadığını vurgulayan Abdüssamet Uğurlu, bugüne kadar kazandığı Türkiye Şampiyonlukları, Süper Lig şampiyonluğu, Avrupa üçüncülüğü, Avrupa Kupası Şampiyonluğu, Dünya Kupası ikinciliği ve Dünya Kupası üçüncülüğü gibi başarıları planlı ve programlı çalışmalarının bir sonucu olarak gördüğünü ifade etti.

Yarışmalara hazırlık sürecine de değinen Uğurlu, her günü spor salonunda geçirerek kendisini geliştirme ve Türk sporunu zirveye taşıma hedefiyle antrenman yaptığını dile getirdi.

Geleceğe dair hedeflerini açıklayan sporcumuz, yurt dışında ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek milli marşımızı okutmak istediğini belirtti. Ayrıca, desteklerinden dolayı antrenörü Aydın Fırat'a, Teknik Ateş Firması sahibi Ahmet Uzunoğlu'na ve Kadercim Spor Salonu sahibi Kadir Dokgöz'e teşekkürlerini iletti.

Finalde karşılaşacağı rakiplerini beklediğini söyleyen Uğurlu, Lig finalinde galip gelmesi durumunda Avrupa Şampiyonası'nda milli takım forması giyme hedefini koruduğunu belirtti.

Yorumlar
Z
Ziyaretçi 2 hafta önce
Çorum un Dövüs Sporlarında gelmiş geçmiş en Başarılı Sporcusu
begenme BEĞENME
0
cevapla CEVAPLA
Sarissa Antik Kenti'nde Tarihi Göl Sazlıklara Dönüştü!

Sarissa Antik Kenti'nde Tarihi Göl Sazlıklara Dönüştü!