Facebook
Instagram
Çorum Haberleri
Çorum
HAFİF YAĞMUR
20°
ANASAYFA Siyaset Sungurlu Belediye Başkanı Muhsin Dere, altyapı çalışmalarını ve park yenilemelerini açıkladı

Sungurlu Belediye Başkanı Muhsin Dere, altyapı çalışmalarını ve park yenilemelerini açıkladı

Sungurlu Belediye Başkanı Muhsin Dere, asfalt, su sorunu, kilitli parke ve parklardaki çalışmalar hakkında güncel bilgiler paylaştı.
Sungurlu Belediye Başkanı Muhsin Dere, altyapı çalışmalarını ve park yenilemelerini açıkladı

Sungurlu Belediye Başkanı Muhsin Dere'den Şehre Yönelik Çalışmalar Hakkında Son Açıklamalar

Belediye Başkanı Muhsin Dere, şehirdeki asfalt, su sorunu, kilitli parke ve parklardaki çalışmalar hakkında güncel bilgiler paylaştı.

Başkan Dere, su sorunuyla ilgili yapılan sondaj ve kuyu çalışmalarının devam ettiğini özellikle vurguladı.

“İlk aşama asfalt çalışmalarını başarıyla tamamladık ve ikinci aşama çalışmalarına çok yakında başlayacağız” diyen Dere, sinek ve haşerelere karşı ilaçlama çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini belirtti.

Su sorununun çözümü için sürdürülen sondaj ve kuyu çalışmalarının devam ettiğini dile getiren Dere, Fatih, İsmetpaşa, Akçay, Sunguroğlu, Bahçelievler, Karşıyaka, Başpınar ve Hacettepe mahallelerinde kilitli parke çalışmalarının tamamlandığını ve diğer mahallelerde de çalışmaların devam edeceğini ifade etti.

Zübeyde Hanım Parkı, Akçay Parkı ve Abdulkadir Baloğlu Parkı'nda devam eden yenileme ve onarım çalışmalarına ek olarak Şht. Plt. Üst. Yılmaz Ergişi Parkı'nda da yenileme çalışmalarının başladığını ve kısa süre içinde Kahve Otağı olarak hizmete sunulacağını söyledi.

“Durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz inşallah” diyen Başkan Dere, Sungurlu'nun gelişimi ve güzelleşmesi için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
CHP Heyeti Boğazkale İlçesinde Muharrem Ayı Etkinliklerine Katıldı

CHP Heyeti Boğazkale İlçesinde Muharrem Ayı Etkinliklerine Katıldı