Facebook
Instagram
Çorum Haberleri
Çorum
HAFİF YAĞMUR
19°
ANASAYFA Siyaset Çorum'da "Dokuz Işık Penceresinden Türk-İslam Ülküsü ve Millî Doktrin" konulu konferans düzenlendi

Çorum'da "Dokuz Işık Penceresinden Türk-İslam Ülküsü ve Millî Doktrin" konulu konferans düzenlendi

Çorum Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen konferansta Türk-İslam Ülküsü ve Millî Doktrin üzerine konuşuldu. Etkinliğe birçok yerel yetkili ve katılımcı iştirak etti.
Çorum'da "Dokuz Işık Penceresinden Türk-İslam Ülküsü ve Millî Doktrin" konulu konferans düzenlendi

Çorum Ülkü Ocakları, Türk-İslam Ülküsü ve Millî Doktrin Konulu Konferans Düzenledi

Çorum Ülkü Ocakları tarafından, "Dokuz Işık Penceresinden Türk-İslam Ülküsü ve Millî Doktrin" konulu konferans düzenlendi.

Önemli Katılımcılar Etkinlikte Bir Araya Geldi

Dün Turgut Özal İş Merkezi Belediye Konferans Salonu’nda gerçekleşen etkinliğe Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, MHP İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak, Ülkü Ocakları İl Başkanı Orhan Tosik, TÜRKAV Başkanı İsmail Deli, Türk Büro Sen Başkanı Emir Dağaşan, MHP’li ve Ülkü Ocaklı yöneticiler ile mensupları katıldı.

Orhan Tosik: "Ülkü Ocakları Asla Pes Etmeden Yürüyecek"

Programın açılış konuşmasını yapan Ülkü Ocakları İl Başkanı Orhan Tosik, “Bu saldırıların tek elden tertip edildiği ve bir amaca hizmet ettiği açık bir şekilde görülmektedir. Ülkü Ocakları ilk kez iftiralarla, bühtanlarla karşı karşıya değildir. Türk düşmanları, Türkiye düşmanları son kale olarak gördükleri Ülkü Ocaklarını yere sermeden Türk yurdunun düşmeyeceğini biliyor ve bu sebeple de Ülkü Ocaklarına karşı her dönem amansız bir şekilde saldılar düzenlemekten geri durmuyor." dedi.

“Bizler bu yolda tek başımıza kalsak da yürümekten asla vazgeçmeyecek, üzerimize oynanmaya çalışılan oyunları dikkatle takip edeceğiz” diyen Tosik, "Ülküdaşlık hukukumuzu hiç kimseye çiğnetmeyecek, Ülkücünün izzetinefsiyle oynatmayacağız." şeklinde devam etti.

"Hani merhum mütefekkirimiz Seyyid Ahmet Arvasi “Türk milliyetçilerinin çile ve ızdıraba düçar olduğu dönemler Türk Milli şuurunun yeni bir zaferini müjdelemektedir.” diyordu ya; inanıyoruz ki bu zorlu günler Milliyetçi Ülkücü Hareketin muzaffer yarınlarının doğum sancısıdır." diyen Tosik, "Bu umudu yeşertecek olan sizlersiniz.” şeklinde konuştu.

Eğitimci - Yazar Habip Arvas’ın konferansının ardından program sona erdi. Program sonunda Arvas’a katkılarından dolayı plaket takdim edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
"Ovasaray Köyünde Ulu Çınarlar Genç Nesillerle Buluştu"

"Ovasaray Köyünde Ulu Çınarlar Genç Nesillerle Buluştu"