Facebook
Instagram
Çorum Haberleri
Çorum
HAFİF YAĞMUR
20°
ANASAYFA Siyaset Çorum ve Sungurlu'dan İsrail'e Karşı Büyük Destek ve Dayanışma Mitingi!

Çorum ve Sungurlu'dan İsrail'e Karşı Büyük Destek ve Dayanışma Mitingi!

Çorum ve Sungurlu'da "İsrail'i telin Gazze'ye destek" mitingleri düzenlendi. Filistin'e destek gösterenlerin sesi yükseldi.
Çorum ve Sungurlu'dan İsrail'e Karşı Büyük Destek ve Dayanışma Mitingi!

Çorum ve Sungurlu'da "Gazze'ye destek için İsrail'i kınama" eylemleri düzenlendi

Çorum ve Sungurlu'da düzenlenen "Gazze'ye destek için İsrail'i kınama" etkinliklerinde Filistin Dayanışma Platformu tarafından protesto gösterileri düzenlendi.

Gösteride, İsmail Haniye'nin resimleri ve Filistin ile Türk bayrakları taşındı, etkinlikte konuşma yapan Raif Korkmaz ise, "Zalim İsrail ve destekçisi Amerika'nın 302 gün süren soykırımını kınadı" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Korkmaz, "İngilizlerin himayesinde kurulan İsrail terör örgütünün 76 yıldır Filistin halkına zulmettiğini ve Müslümanların birlik olamamasının cesaret verdiğini" ifadeleriyle vurguladı.

Radyo - TV sunucusu Nur Haktan'ın konuşmasının ardından Sungurlu'da düzenlenen Gazze'ye destek ve şehitlere dua etkinliğine katılanlar, acıları paylaşmak amacıyla bir araya geldi.

Kerim Mandıralıoğlu ise, "İşgal altındaki Gazze'de yaşanan katliamı kınamak ve Şeyh Ahmet Yasin ve diğer şehitlerin mücadelesini onurlandırmak için toplandık" şeklinde konuştu ve ekledi: "Bu mücadele tarihe geçecek."

Ümmetin vicdani sorumluluklarına vurgu yaparak, Filistin davasına destek vermenin önemine dikkat çeken Mandıralıoğlu, "Filistin'in haklı davasına dualarımızla destek olmalıyız" sözlerini kullandı.

İsrail'in Müslüman coğrafyaya karşı işlediği suçları ve ABD'nin desteğini eleştiren Mandıralıoğlu, "Gazze direnişiyle Müslümanların umutlandığını ve birlik olmanın gerekliliğini vurguladı.

Gazze ruhunun İslam alemini diriltmeye devam ettiğini ve haksızlığa karşı durmanın önemini hatırlatan Mandıralıoğlu, "Ümmet olarak dünya meselelerine duyarlı olmalı ve ayağa kalkmalıyız" dedi.

Türk Milleti'nin tarih boyunca İslam davasına hizmet ettiğini ve her zaman zulme karşı durduğunu belirten Mandıralıoğlu, "Bu mücadele asla bitmeyecek, şehitlerimizin ruhuyla devam edecek" şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz: "Ne torpili, ne arar torpil?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz: "Ne torpili, ne arar torpil?