Facebook
Instagram
Çorum Haberleri
Çorum
HAFİF YAĞMUR
19°
ANASAYFA Siyaset Çorum Genç İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kemal Özdoğan Dünya Evine Girdi

Çorum Genç İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kemal Özdoğan Dünya Evine Girdi

Çorum'da düzenlenen düğün töreninde AK Parti Belediye Meclis Üyesi Bülent Özdoğan'ın oğlu Kemal Özdoğan ve Beyza Uzunboy evlendi. AK Parti'nin önde gelen isimleri de törende yer aldı.
Çorum Genç İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kemal Özdoğan Dünya Evine Girdi

Çorum Belediye Meclis Üyesi Bülent Özdoğan'ın Oğlu Kemal Özdoğan, Beyza Uzunboy ile Evlendi

Çorum Genç İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kemal Özdoğan, eski AK Parti Belediye Meclis Üyesi Bülent Özdoğan'ın oğlu, Beyza Uzunboy ile hayatını birleştirdi.

Dün akşam, Yıldız Park Düğün Salonu'nda gerçekleşen düğün törenine AK Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, eski Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, AK Parti İl Başkanı Murat Günay, İl Genel Meclisi Başkanı Muhammed Fatih Temur, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Çorum Genç İş İnsanları Derneği Başkanı Burak Küçükbenli ve birçok davetli katıldı.

Genç çiftin nikahını kıyan Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, mutluluklarını dileklerini iletti ve çift için en güzel dileklerde bulundu.

Çift, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın'ın güzel dilekleriyle duygusal anlar yaşadı. Nikah töreninin sonunda çift, bir ömür boyu mutlu olma arzularını ifade etti. Belediye Başkanı da çiftin bu mutlu gününde yanlarında olmaktan dolayı gurur duyduğunu belirtti. Tören sonunda çift, Belediye Başkanı'na teşekkür ederek, hayatlarını birleştirdikleri için çok mutlu olduklarını dile getirdiler. Hayatlarının yeni başlangıcında mutluluklarına mutluluk katan bu anı unutmayacaklarına dair söz verdiler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Galatasaray, Süper Lig'de 24. Şampiyonluğunu Konya'da İlan Etti

Galatasaray, Süper Lig'de 24. Şampiyonluğunu Konya'da İlan Etti