Facebook
Instagram
Çorum Haberleri
Çorum
HAFİF YAĞMUR
20°
ANASAYFA Siyaset Çorum Esnaf ve Kooperatif Başkanları Zanaatkarlar Küçük Sanayi Sitesi'ni Ziyaret Etti

Çorum Esnaf ve Kooperatif Başkanları Zanaatkarlar Küçük Sanayi Sitesi'ni Ziyaret Etti

Çorum'da esnaf ve çiftçi temsilcileri, Zanaatkarlar Küçük Sanayi Sitesi'ni ziyaret etti. Başkanlar projenin önemini vurguladı ve teşekkürlerini iletti.
Çorum Esnaf ve Kooperatif Başkanları Zanaatkarlar Küçük Sanayi Sitesi'ni Ziyaret Etti

Çorum Esnaf ve Çiftçi Temsilcilerinden Zanaatkarlar Küçük Sanayi Sitesi Ziyareti

Çorum’un esnaf ve çifti temsilcisi başkanları, Zanaatkarlar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’ni ziyaret etmek üzere bir araya geldi.

Hitit Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Erdoğan Çerikci, Çorum Ziraat Odası Başkanı Adem Özdemir, PANKOBİRLİK Başkanı Ahmet Pehlivan, Sebzeciler ve Pazarcılar Odası Başkanı Erdoğan Yılmaz, Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, Dikici ve Kunduracılar Odası Başkanı Cumhur Palabıyık ile Kahveciler Odası Başkanı Ahmet Şen, Zanaatkarlar Küçük Sanayi Sitesi’ni ziyaret ettiler.

Nezaket ziyaretinde bulunan oda ve kooperatif başkanlarını, Kooperatif Başkanı Mustafa Fındıkcı, yönetim kurulu üyesi Alihan İdikut, yüklenici firma sahipleri İrfan Yaşar ve Çağrı Yaşar ile kooperatif ortakları Uğur Urhan ve Ahmet Uçgun karşıladı.

Ziyaret, oldukça samimi bir ortamda geçti ve kooperatif başkanı Mustafa Fındıkcı tarafından yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgiler paylaşılırken, oda ve kooperatif başkanları da Çorum’da gerçekleştirilen bu önemli projenin hayata geçiriliyor olmasından duydukları mutluluğu ifade ettiler.

Zanaatkarlar Küçük Sanayi Sitesi’nin, Çorum’un çeşitli sektörlerden küçük ve orta ölçekli esnaflarını bir araya getirecek olması, katılımcı başkanlar tarafından son derece önemli bir adım olarak değerlendirildi. Ayrıca, kooperatifin bugünkü başarılı noktasına gelmesinde yönetim kurulu ve yüklenici firma yöneticileri başta olmak üzere emeği geçen herkese Çorum esnafı adına teşekkür edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Milletvekili Yusuf Ahlatcı, Hitit Üniversitesi Hastanesi'nde incelemelerde bulundu

Milletvekili Yusuf Ahlatcı, Hitit Üniversitesi Hastanesi'nde incelemelerde bulundu