Facebook
Instagram
Çorum Haberleri
Çorum
HAFİF YAĞMUR
20°
ANASAYFA Siyaset Çorum Belediyesi TBB Meclis Üyelerini Seçti: İşte Yeni Temsilciler!

Çorum Belediyesi TBB Meclis Üyelerini Seçti: İşte Yeni Temsilciler!

Çorum Belediyesi, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Meclis Üyelerini seçti. Yeni temsilciler belirlendi ve göreve başladı.
Çorum Belediyesi TBB Meclis Üyelerini Seçti: İşte Yeni Temsilciler!

Türkiye Belediyeler Birliği Meclisi, Çorum'u Temsil Edecek Üyeleri Seçti

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Meclisi, Çorum'u temsil edecek üyelerin seçimini gerçekleştirdi.

Seçilen üyeler, Çorum'un belediyecilik alanında sesini daha güçlü bir şekilde duyurmasını sağlayacak önemli bir görev üstlenmiş oldular. TBB Meclisi'nde temsil edilecek olmaları, Çorum'un belediyecilik projelerine ve politikalarına daha fazla destek ve kaynak sağlanmasına da olanak tanıyacaktır. 

Bu seçim sonucuyla birlikte Çorum, belediyecilik alanında daha etkin bir rol oynayarak kent halkının yaşam kalitesini artırmaya yönelik çalışmalarını daha geniş bir platformda sürdürebilecektir. Bu süreçte seçilen üyelerin, Çorum'un ihtiyaçlarına ve hedeflerine uygun projeler geliştirmek için birlikte çalışacaklarına şüphe yoktur. Bu sayede, şehrin kalkınmasına ve gelişmesine katkı sağlayacak adımlar atılacaktır.

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın Başkanlığında Toplantı Yapıldı

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın'ın yönetimindeki toplantı, İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Toplantının açılışında İstiklal Marşı'nın okunmasıyla birlikte katılımcılar milli değerlere olan bağlılıklarını bir kez daha göstermiş oldular. Bu anlamlı başlangıcın ardından Başkan Dr. Halil İbrahim Aşgın, belediye projeleri hakkında detaylı bir sunum gerçekleştirdi. Toplantıda alınacak kararlar, yapılan çalışmalar ve hedeflenen projeler konusunda fikir alışverişi yapılarak verimli bir şekilde ilerleme kaydedildi. 

Katılımcıların istekleri ve önerileri de dikkate alınarak, şehrin daha yaşanabilir bir hale gelmesi için ortak akıl ve iş birliği vurgulandı. Son olarak, toplantı verimli bir şekilde sona erdi ve katılımcılar, Çorum'un geleceğine yönelik umut dolu bir bakış açısıyla ayrıldılar.

Seçilen Üyeler Belli Oldu

Yoklamanın ardından TBB Meclisi üyelikleri için teklifler alındı ve gizli oylama sonucunda İskilip Belediye Başkanı İsmail Çizikçi, Bayat Belediye Başkanı Ahmet Bahadır Ünlü, Alaca Belediye Başkanı Şerif Aslan ve Erdoğan Cengiz TBB Meclisi üyeliklerine seçildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çorum'da Hacı Adaylarına Yönelik Hac Hazırlık Kursu Düzenlendi

Çorum'da Hacı Adaylarına Yönelik Hac Hazırlık Kursu Düzenlendi