Facebook
Instagram
Çorum Haberleri
Çorum
HAFİF YAĞMUR
20°
ANASAYFA Siyaset Çorum Belediyesi, Semt Pazarlarında Güvenli Alışverişi Sağlamak İçin Hizmetlerini Artırıyor

Çorum Belediyesi, Semt Pazarlarında Güvenli Alışverişi Sağlamak İçin Hizmetlerini Artırıyor

Çorum Belediyesi, semt pazarlarında güvenli alışverişi desteklemek için ücretsiz pazar servisi ve denetimler sağlıyor. Başkan, vatandaşların güvenli alışveriş yapmasını öncelikli tutuyor.
Çorum Belediyesi, Semt Pazarlarında Güvenli Alışverişi Sağlamak İçin Hizmetlerini Artırıyor

Çorum Belediyesi, Semt Pazarlarında Vatandaşların Güvenli Alışveriş Yapması İçin Hizmetler Sunmaya Devam Ediyor

Çorum Belediyesi, semt pazarlarında vatandaşların güvenli ve rahat alışveriş yapabilmesi için çeşitli hizmetler sunmaya devam ediyor. Ücretsiz pazar servisi ile halkın ulaşımını kolaylaştıran belediye, ürün denetimleri ve tartı kontrol noktaları ile pazar yerlerinde kaliteyi ve güvenliği artırmaya yönelik çalışmalar yapıyor.

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, halkın yanında olduklarını belirterek, semt pazarlarında her gün belediye ekiplerinin çalışmalarını sürdürdüğünü ve vatandaşların güvenli alışveriş ortamından sunmanın gayreti içerisinde olduklarını söyledi. Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin semt pazarlarında denetimlerine devam ettiğini kaydeden Başkan Aşgın, “Zabıta ekiplerimiz, vatandaşların mağdur olmaması ve haksız kazançların önlenmesi amacıyla denetimlerini aralıksız sürdürmektedir.

Semt pazarlarında yapılan denetimlerde, hemşehrilerin aldığı ürünlerin eksik tartılıp tartılmadığı kontrol ediliyor ve eksik tartı veya hileli işlem yapan satıcılar hakkında cezai işlem uygulanıyor. Halkın güvenli ve adil bir ticaret ortamında alışveriş yapması öncelikleri arasında olan Çorum Belediyesi, semt pazarlarında düzenli denetimler gerçekleştirerek vatandaşların haklarını korumak için gerekli önlemleri aldıklarını belirtti.

Ücretsiz pazar servisi hizmetinin devam ettiğini vurgulayan Başkan Aşgın, “Semt pazarlarının kurulduğu alanlarda, pazar alışverişinden sonra eve dönen vatandaşların taşıma sıkıntısına çözüm bulmak amacıyla Ücretsiz Pazar Servisi uygulamamızı başlatmıştık. Pazardan alışveriş yapan vatandaşlarımız, belirlenen güzergahlardan evlerine kadar Ücretsiz Pazar Servisi ile bırakılmaktadır” açıklamasında bulundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
"Furkan Duman, Osmancık Kaymakamı olarak göreve başladı"

"Furkan Duman, Osmancık Kaymakamı olarak göreve başladı"