Facebook
Instagram
Çorum Haberleri
Çorum
HAFİF YAĞMUR
20°
ANASAYFA Siyaset CHP Çorum Örgütü Tüzük Kurultayı Öncesi Üyelerle Görüştü ve Çalıştay Düzenledi

CHP Çorum Örgütü Tüzük Kurultayı Öncesi Üyelerle Görüştü ve Çalıştay Düzenledi

CHP Çorum Örgütü, Tüzük Kurultayı öncesi üyelerin görüşlerini almak için çalıştay düzenledi. Değişikliklerle ilgili bilgi verildi, genel merkeze iletilmek üzere taslak metin oluşturulacak.
CHP Çorum Örgütü Tüzük Kurultayı Öncesi Üyelerle Görüştü ve Çalıştay Düzenledi

CHP Çorum Örgütü Tüzük Kurultayı Öncesi Üyelerle Görüş Alışverişinde Bulundu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorum Örgütü, 6-7-8 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilmesi planlanan Tüzük Kurultayı öncesi, üyelerin fikirlerini ve önerilerini topladı.

Çorum İl Başkanlığında Tüzük Çalıştayı Düzenlendi

CHP İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Tüzük Çalıştayı'na, CHP İl Başkanı Av. Dinçer Solmaz, Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, il ve merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri, gençlik ve kadın kolları yöneticileri, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri, eski il başkanları, belediye başkanları ve milletvekili adayları ile parti üyeleri katıldı.

Parti Üyeleri Tüzük Değişiklikleri Hakkında Görüşlerini Paylaştı

İl Başkanı Dinçer Solmaz, toplantının açılış konuşmasında, Genel Merkez tarafından belirlenen 6-7-8 Eylül tarihlerinde yapılacak olan Tüzük Kurultayı öncesinde, Çorum İl Örgütü olarak üyeleri dinleyerek bir taslak metin oluşturacaklarını ve genel merkeze ileteceklerini söyledi.

Parti tüzüğünün önemine vurgu yapan Solmaz, kurultayda üyelik şartları ve önseçim gibi konuların da içinde olduğu birçok kuralın değişeceğini belirtti.

Solmaz, tüzükte yapılacak değişiklikler hakkında bilgi verirken, genel merkezin tüm parti yöneticileri ve üyelerin fikirlerini dikkate alarak hazırlıklarını sürdürdüğünü ifade etti.

Milletvekili Mehmet Tahtasız da üyelerin önerilerinin önemli olduğunu vurgulayarak, genel merkezin halka karşı daha etkili bir tüzükle çıkacağını ve CHP'nin ilk seçimlerde iktidara geleceğine inandığını belirtti.

Açılış konuşmalarının ardından, katılımcılar tüzük değişiklikleri konusundaki görüşlerini paylaştılar.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sungurlu'da Otomobil Devrildi: Sürücü Yaralandı, Soruşturma Başlatıldı

Sungurlu'da Otomobil Devrildi: Sürücü Yaralandı, Soruşturma Başlatıldı