Facebook
Instagram
Çorum Haberleri
Çorum
AÇIK
23°
ANASAYFA Siyaset CHP Çorum Milletvekili Ziraat Odası Başkanının Taleplerini Dile Getirdi

CHP Çorum Milletvekili Ziraat Odası Başkanının Taleplerini Dile Getirdi

CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, Ziraat Odası Başkanı'yla dolu ve verim düşüklüğü konusunda görüş alışverişinde bulundu. Çiftçilerin borçlarının yapılandırılması talep edildi.
CHP Çorum Milletvekili Ziraat Odası Başkanının Taleplerini Dile Getirdi

CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız ve İl Genel Meclisi Üyesi Ümit Er, Ziraat Odası Başkanı Adem Özdemir’i Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız ve İl Genel Meclisi Üyesi Ümit Er, Ziraat Odası Başkanı Adem Özdemir’i ziyaret ederek önemli konuları ele aldı.

Milletvekili Tahtasız, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, Ziraat Odası’nın ihtiyaç ve taleplerini dinlediklerini belirtti.

Ziraat Odası Başkanı Adem Özdemir’in, Çorum ve çevresinde yaşanan dolu felaketi ve düşük verimlilik sorununu gündeme getirerek ilgili mercilere başvurduğunu ifade eden Tahtasız, odanın öne çıkan taleplerini şöyle sıraladı: “Buğday fiyatlarının düşük olmasıyla birlikte tohumluk fiyatlarında ciddi bir artış yaşanmış durumdadır.

Dolu felaketi ve düşük rekoltenin çiftçiler üzerinde olumsuz etkiler yarattığını belirten Tahtasız, çiftçilerin Ziraat Bankası ve Tarım Kredi Kooperatifleri'ne olan borçlarını ödeme konusunda ciddi sıkıntılar yaşadığını dile getirdi.

Zarar gören köylerin afet bölgesi ilan edilerek çiftçilerin Ziraat Bankası ve Tarım Kredi Kooperatifleri'ne olan borçlarının faizlerinin silinerek yeniden yapılandırılması gerektiğini vurgulayan Tahtasız, bu konuda yapılacak adımların hayati önem taşıdığını belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Otomobil ve Ambulans Çarpıştı: Osmancık Caddesi'nde Trafik Kazası!

Otomobil ve Ambulans Çarpıştı: Osmancık Caddesi'nde Trafik Kazası!