Facebook
Instagram
Çorum Haberleri
Çorum
AÇIK
23°
ANASAYFA Siyaset ÇEŞİAD Yeni Başkanla İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

ÇEŞİAD Yeni Başkanla İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

Çorumlu Eğitimci Sanayici ve İş Adamları Dayanışma Derneği'nin yeni başkanı Mehmet Ünal, İstanbul ve Çorum arasında köprü olacaklarını ve öğrencilere destek olacaklarını açıkladı. Yeni dönemde burs başvuruları yakın zamanda başlıyor.
ÇEŞİAD Yeni Başkanla İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

Çorumlu Eğitimci Sanayici ve İş Adamları Dayanışma Derneği'nden Yeni Dönem Hedefleri

Çorumlu Eğitimci Sanayici ve İş Adamları Dayanışma Derneği (ÇESİAD) başkanı seçilen Mehmet Ünal, ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantıda belirlenen görevlerin yanı sıra, gelecek dönem planları arasında ÇESİAD'ın İstanbul ve Çorum arasında köprü olmaya devam edeceği ve İstanbul'da okuyan Çorumlu öğrencilere destek olmaya devam edileceği vurgulandı.

Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ünal, yeni dönem çalışmalarının önümüzdeki günlerde başlayacağını ve burs başvurularının yakın zamanda açılacağını duyurdu.

Başvuru süreci hakkındaki detaylar web sitesi üzerinden ve sosyal medya hesaplarından duyurulacak.

ÇESİAD'ın hedefi, İstanbul ve Ankara'da gençlere sağladığı destekleri artırarak sosyal etkinliklerle birlikte daha ileriye taşımak.

Her dönem düzenlenen kahvaltı, yemek, iftar ve piknik programlarıyla öğrencilerin yanı sıra bürokrat ve siyasetçilerin de katılımını artırmayı hedefliyorlar.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çorum Valisi Dağlı, Huzur ve Asayiş Toplantıları düzenlediği açıklandı

Çorum Valisi Dağlı, Huzur ve Asayiş Toplantıları düzenlediği açıklandı