Facebook
Instagram
Çorum Haberleri
Çorum
HAFİF YAĞMUR
20°
ANASAYFA Siyaset AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz: "Ne torpili, ne arar torpil?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz: "Ne torpili, ne arar torpil?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, Çorum'da işçi alımlarındaki iddiaları 'küçük ayrıntılarla meşgul olmayın' diyerek eleştirdi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz: "Ne torpili, ne arar torpil?

Yusuf Ziya Yılmaz: "Çorum'da İşe Alımlarda Usulsüzlük İddialarına Cevap Verdi"

Çorum İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenleyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, Çorum İl Özel İdaresi'ne yapılan işçi alımlarında usulsüzlük iddialarına yanıt verdi.

Yılmaz, işe alımlarla ilgili iddialara ilişkin, "Ne torpili ne arar torpil? Böyle küçük detaylarla uğraşmayın, niyetleri olmayan gündemlerle meşgul olmayın. İşe alınan çocuklar da muhtaç durumda" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, Çorum İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında 31 Mart yerel seçim sonuçlarını değerlendirdi. Yılmaz, "Yaptığımız işi küçümsemeyin, burada bir görev yapıyoruz ve bu görevi en iyi şekilde tamamlamalıyız. Büyük olayların büyük kişilikleri olarak hareket etmeliyiz" şeklinde konuştu.

Çorum'da elde edilen sonuçları yetersiz bulduklarını belirten Yılmaz, gelecek süreçte hatalardan ders alarak daha iyi sonuçlar elde etmeyi hedeflediklerini söyledi. Parti içindeki dayanışmanın önemine vurgu yapan Yılmaz, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti.

ANKA Haber Ajansı muhabirinin işe alımlarla ilgili sorusuna cevap veren Yılmaz, "Çorum resmin büyüğüne bakın. Bu tür detaylarla uğraşmak yerine büyük resme odaklanmalıyız. Çorum'un enerjisiyle gurur duymalıyız ve bu enerjiyi olumsuz etkilemeye çalışanlara fırsat vermemeliyiz" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çorum'da Merkez Toki'de Gerçekleşen Spor Şenliği Coşkusu!

Çorum'da Merkez Toki'de Gerçekleşen Spor Şenliği Coşkusu!