Facebook
Instagram
Çorum Haberleri
Çorum
HAFİF YAĞMUR
20°
ANASAYFA Siyaset AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çorum Belediyesi'ni Ziyaret Etti: Yeni Dönem Projeleri Açıklandı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çorum Belediyesi'ni Ziyaret Etti: Yeni Dönem Projeleri Açıklandı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Çorum Belediyesi'ni ziyaret etti. Yerel projeler ve başarılı çalışmalar hakkında bilgi aldı. Çorum Belediye Başkanı ise yeni dönem projelerini açıkladı. Gelecek için dolu dolu hizmet dönemi planlandı.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çorum Belediyesi'ni Ziyaret Etti: Yeni Dönem Projeleri Açıklandı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çorum Belediyesi'ni Ziyaret Etti

Çorum’da bir dizi ziyaretler için bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, ziyaretlerine Çorum Belediyesi'ni ziyaret ederek başladı.

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ile bir araya gelen Yılmaz, belediyenin şu ana kadar tamamlanan ve devam eden projeleri hakkında bilgi aldı ve belediyenin başarılı çalışmalarını takdirle karşıladığını belirtti. Yılmaz, "Çorum'un sürekli gelişen yapısını yakından takip ediyorum ve belediyenin şehrin her alanında üstün performans sergilediğini görmek beni sevindiriyor." dedi.

Çorum Belediye Başkanı Aşgın'ın insan odaklı çalışmalarını takdirle karşıladığını belirten Yılmaz, "Çorum, Türkiye'nin parlayan yıldızı ve sanayi efsanesi haline geldi. Belediyenin şehre kattığı değerler göz kamaştırıcı." ifadelerini kullandı.

Çorum Belediye Başkanı Aşgın, Yeni Dönem İçin Projelerini Açıkladı

Belediye Başkanı Aşgın, geçen 5 yılda verilen vaatlerin büyük çoğunluğunu yerine getirdiklerini ve yeni dönemde de çalışmalarına aynı azimle devam edeceklerini belirtti. Aşgın, şu anda temelleri atılan 41 proje üzerine yeni projeler ekleyerek hizmetlerine devam edeceklerini söyledi. "Gelecek 5 yıl boyunca dolu dolu bir hizmet dönemi bizi bekliyor." şeklinde konuşan Aşgın, ikinci dönemlerinde de aynı kararlılıkla çalışacaklarını vurguladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çorum ve Sungurlu'dan İsrail'e Karşı Büyük Destek ve Dayanışma Mitingi!

Çorum ve Sungurlu'dan İsrail'e Karşı Büyük Destek ve Dayanışma Mitingi!