Facebook
Instagram
Çorum Haberleri
Çorum
AZ BULUTLU
8°
ANASAYFA Magazin Esra Dermancıoğlu Cannes Film Festivali'nde Çıplak Yürüyüş Tartışmasına Katıldı

Esra Dermancıoğlu Cannes Film Festivali'nde Çıplak Yürüyüş Tartışmasına Katıldı

Türk oyuncuların katılımıyla renklenen Cannes Film Festivali'nde Esra Dermancıoğlu'nun çarpıcı sözleri dikkat çekti. Dermancıoğlu, festivaldeki çıplaklık yerine iletişime vurgu yaptı.
Esra Dermancıoğlu Cannes Film Festivali'nde Çıplak Yürüyüş Tartışmasına Katıldı

Türk Oyuncular Cannes Film Festivali'nde Boy Gösterdi

Geçtiğimiz günlerde 14-25 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen Cannes Film Festivali'ne Türk oyuncular damga vurdu. Ünlü yönetmen Great Gerwig'in jüri başkanlığını yaptığı festival, iddialı yapımların Altın Palmiye için yarıştığı bir platform haline geldi.

Esra Dermancıoğlu'nun Eleştirileri

Festival kapsamında kırmızı halıda boy gösteren Türk oyuncu Esra Dermancıoğlu, meslektaşlarının çıplaklık ve gösterişten ziyade iletişime odaklanmaları gerektiğini belirtti. Dermancıoğlu, "Bizi temsil eden oyuncular orada yarı çıplak dolaşıyor, bu durum beni utandırdı. Daha akılcı ve iletişime açık insanların festivalde olmasını tercih ederdim." ifadelerini kullandı.

Bbiz "Türkiye'de develerle gezmiyoruzu" kanıtlamaya çalışıyoruz. İsterdim ki manyak performansları olan oyuncular gitsin, yarı çıplak, havalı yürüyüşler yerine iletişim kurabilecek insanların orada olmasını isterdim" dedi."BEN BİRAZ UTANDIM"Oyuncu sözlerine "Çırılçıplak yürüyeceğine, mikrofon uzatıldığında iki kelime laf edebilecek insanlar gitseydi.

Türk Oyuncuların Cannes Serüveni

Cannes Film Festivali'ne katılan Birce Akalay, Meryem Uzerli, Pınar Deniz, Mert Fırat, Dilan Çiçek Deniz ve Hande Erçel gibi ünlü isimler, Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmeye çalışırken festivalin renkli atmosferine renk kattılar.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
GBT Kontrolünde Yakayı Ele Veren Suç Makinesi Cezaevine Gönderildi

GBT Kontrolünde Yakayı Ele Veren Suç Makinesi Cezaevine Gönderildi