Facebook
Instagram
Çorum Haberleri
Çorum
HAFİF YAĞMUR
19°
ANASAYFA Kültür Sanat TRT Tozkoparan Dizisinin Oyuncuları "Gülümseten Yüzler" Oyunu için Çorum'a Geliyor

TRT Tozkoparan Dizisinin Oyuncuları "Gülümseten Yüzler" Oyunu için Çorum'a Geliyor

Çorum'da Gülümseten Yüzler isimli kuklalı ve müzikli çocuk gösterisi, sevilen tiyatro ve sinema oyuncuları ile 21 Eylül Cumartesi günü Çorum Devlet Tiyatrosu'nda çocukları eğlendirecek.
TRT Tozkoparan Dizisinin Oyuncuları "Gülümseten Yüzler" Oyunu için Çorum'a Geliyor

Gülümseten Yüzler Çocuk Gösterisi Çorum'da Minik İzleyicilerle Buluşacak

Çocuklar için hazırlanan Gülümseten Yüzler adlı kuklalı ve müzikli gösteri, Çorum'da seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu Recep İvedik serisinden Nurullah Çelebi ve TRT Tozkoparan dizisinden kukla ustası Vantrilok Volkan Yürük, minik izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacaklar.

Doğaçlama bir şekilde gerçekleşecek gösteride çocuklar, hem eğlenceli hem de öğretici dakikalar geçirecekler. Nurullah Çelebi ve Volkan Yürük, Gülümseten Yüzler adlı oyunlarıyla çocukları müzik ve kukla gösterisiyle büyüleyecekler. "Herkes için iyilik önemlidir" sözleriyle konuşan Nurullah Çelebi, "Gülümseten Yüzler" adlı oyunlarıyla çocukların yüzlerini güldürerek keyifli vakit geçirmeyi amaçlıyor.

Improvisasyon gösterileriyle çocukları eğlendirmeyi hedefleyen ekip, aynı zamanda sağlık ve mutluluk üzerine mesajlar vermeyi de ihmal etmiyor. Çocukları, özel olarak hazırladıkları gösteriye davet eden ekip, minik izleyicilerle bir araya gelmeyi sabırsızlıkla bekliyor.

Onların keyifli dakikalar geçirmeleri için şimdiden heyecanlanan ekip, 21 Eylül Cumartesi günü Çorum Devlet Tiyatrosu Salonu'nda seyircilerle buluşacak. Kuklalı ve müzikli çocuk gösterisi, 13:00, 14:30, 16:00 ve 17:30 olmak üzere dört ayrı seansta gerçekleştirilecek.

Gösteriyi izlemek isteyenler, biletinial.com veya Organizatör Aslan Güvenbaş'ın 05422194519 numaralı telefonundan bilet temin edebilirler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Alaca'da Soğan Yüklü Kamyon Devrildi: 1 Yaralı!

Alaca'da Soğan Yüklü Kamyon Devrildi: 1 Yaralı!