Facebook
Instagram
Çorum Haberleri
Çorum
AÇIK
23°
ANASAYFA Kültür Sanat "Son Sığınak Filmi: Felaketten Kurtulma Mücadelesi"

"Son Sığınak Filmi: Felaketten Kurtulma Mücadelesi"

"Son Sığınak" filmi, aksiyon, dram ve gerilim türünde bir yapım. Felaketten kurtulmaya çalışan ailenin hikayesini anlatıyor. Başrollerde Gerard Butler ve Morena Baccarin yer alıyor.
"Son Sığınak Filmi: Felaketten Kurtulma Mücadelesi"

Son Sığınak Filmi: Aksiyon ve Gerilim Dolu Bir Yapım

Son Sığınak filmi, izleyiciler tarafından merak ediliyor çünkü yaz aylarında farklı ve heyecanlı yapımlar karşımıza çıkıyor.

Hayatta kalmak için zamana karşı yarışan evli bir çift, oğulları ile birlikte dünyayı tehdit eden bir felaketten kurtulabilmek için Grönland’daki bir yeraltı sığınağına ulaşmaya çalışıyor.

SON SIĞINAK FİLMİNİN DETAYLARI

Son Sığınak, dünyanın yok olmasına neden olabilecek bir gök cismi yaklaşırken, büyük bir felaketten kurtulmak için mücadele eden bir ailenin hikayesini konu ediniyor.

Dünya, tarihinin en büyük tehlikelerinden biri ile karşı karşıya ve insanlar sadece 48 saat içinde kaçabilecekleri bir çözüm bulmak zorundalar.

Oyuncu kadrosunda Gerard Butler, Morena Baccarin, David Denman, Hope Davis, Holt McCallany ve Merrin Dungey gibi isimlerin yer aldığı film, aksiyon, dram ve gerilim türünde izleyicilere heyecan dolu anlar yaşatmayı hedefliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TÜİK Verilerine Tepki Eylemi Düzenlendi

TÜİK Verilerine Tepki Eylemi Düzenlendi