Facebook
Instagram
Çorum Haberleri
Çorum
HAFİF YAĞMUR
20°
ANASAYFA Kültür Sanat Hitit Üniversitesi'nde Öğrencilerin Çağdaş Sanat Eserleri Sergilendi!

Hitit Üniversitesi'nde Öğrencilerin Çağdaş Sanat Eserleri Sergilendi!

Hitit Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde açılan "Çağdaş Sanat Kampüste" sergisinde öğrencilerin özgün eserleri büyük ilgi gördü. Sergi, 25 Mayıs'a kadar ziyaret edilebilir.
Hitit Üniversitesi'nde Öğrencilerin Çağdaş Sanat Eserleri Sergilendi!

Hitit Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde Çağdaş Sanat Kampüste Sergisi Açıldı

Hitit Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi bünyesinde faaliyet gösteren Hitit Sanat Atölyesi Kulübü, "Çağdaş Sanat Kampüste" temasıyla ilk sergisini gerçekleştirdi.

Öğrencilerin Özgün Çalışmaları Büyük İlgi Gördü

Doç.Dr.Fırat Engin danışmanlığında resim bölümü son sınıf öğrencileri, proje ve deneysel atölye dersleri kapsamında hazırladıkları özgün çalışmalarla sergide yer aldı. Hazır nesnelerden videoya, enstalasyondan performansa kadar farklı materyaller kullanılarak üretilen sanat eserleri, ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

Sergi, Kampüsün Her Alanına Yayıldı

Doç.Dr.Fırat Engin, çağdaş sanatın zengin ve çeşitli dünyasını izleyicilerle buluşturmayı amaçlayan serginin, Meslek Yüksekokulu Kampüsü'nün çeşitli alanlarına yayıldığını belirtti. Sergi, idari binanın fuaye alanından kantine, dersliklerden tören alanına, peyzaj alanlarından basketbol sahasına kadar geniş bir alanda izleyicilerle buluşuyor.

Sanatın evrensel temasını ve biçimsel dilini yansıtan sergi, farklı disiplinleri bir araya getirerek Üniversite kültürüne önemli bir katkı sunmayı hedefliyor.

"Çağdaş Sanat Kampüste" etkinliği, 25 Mayıs tarihine kadar Hitit Üniversitesi Meslek Yüksekokulu kampüsünde ziyaret edilebilecek. Sergi açılışına Dekan Yardımcıları Prof.Dr. Ömer Can Satır ve Doç.Dr.Muteber Burunsuz ile akademik personel de katılım gösterdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Dodurga'daki Maden İşçileri, Ücretsiz İzne Karşı Direnişte!

Dodurga'daki Maden İşçileri, Ücretsiz İzne Karşı Direnişte!